Zadovoljna.si
Christina Phillips - naslovna

Novice

Izgubila je 234 kg in postala neprepoznavna!

J.V.
28. 04. 2018 17.17
2

Se obremenjujete, ker se že nekaj časa neuspešno trudite izgubiti nekaj kilogamov? Če je to uspelo Christini Phillips, ki je v nekem trenutku tehtala neverjetnih 321 kilogramov, smo prepričani, da z malo volje lahko uspe tudi vam.

Christina Phillips
Christina Phillips FOTO: Facebook

Američanka Christina Phillips se je vse življenje borila s prekomerno težo in v nekem trenutku je številka na tehtnici kazala neverjetnih 321 kilogramov. Ker je imela številne zdravstvene težave, se je težko premikala in bila vedno bolj odvisna od drugih, se je Christina odločila za preobrazbo.

Po operaciji želodca ji je uspelo izgubiti kar 243 kilogramov in Christina priznava, da je bil to za njo začetek novega življenja. "Pred tem sem težko naredila nekaj korakov, ne da se počutim, kot da bom umrla," je dejala in dodala: "Uživam v majhnih stvareh. Vem, da zveni smešno, a sem iskrena. Srečna sem, ker grem lahko na sprehod v park. Uživam v majhnih stvareh, kot so sprehodi, par, nakupovanje in vožnja."

Čeprav je danes srečna, pa ni bilo vedno tako. Na začetku tudi več dni skupaj ni jedla, ker jo je skrbelo, da bo sicer vso izgubljeno težo dobila nazaj. "Strah pred tem, da bi se zredila nazaj, me je uničil. A sem ga morala premagati, če želim živeti svoje življenje."

Ker je po izgubi kilogramov postala bolj samozavestna in neodvisna, je njen soprog Zach postajal vedno bolj ljubosumen. Par se je ločil in Christina je danes srečna v objemu dolgoletnega prijatelja. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395