Zadovoljna.si
Jan Plestenjak

Novice

Po govoricah o poroki Jan razkril, da je spet samski

J.V.
13. 02. 2023 19.03
2

Jan Plestenjak, kot kaže, ostaja eden najbolj zaželenih samcev pri nas. Priljubljeni pevec je namreč spet samski, in kot je povedal za POP IN, letošnje valentinovo praznuje sam.

Če se je še pred kratkim govorilo, da naj bi bila Jan Plestenjak in njegova mlajša izbranka, Štajerka Lara Pernek, tik pred poroko, pa je pevec sedaj razkril, da je ponovno samski. Na vprašanje, kam bo na dan zaljubljenih peljal svojo srčno izbranko, je namreč Jan novinarju oddaje POP IN Simonu Vadnjalu dejal: "Letos sem pa žal po nekaj letih samski."

Najbolj brano 2022: Jan Plestenjak prvič pokazal svoje dekle
Preberi še
Najbolj brano 2022: Jan Plestenjak prvič pokazal svoje dekle

Spomnimo

Jan je ljubezen z Laro oznanil lani na valentinovo. Takrat so se številni slovenski mediji razpisali o lepotici, ki naj bi prihajala iz naselja Rošnja v občini Starše. Na družbenih omrežjih je delil tudi njuno skupno fotografijo in zapisal: 'Čista, močna in nerazložljiva ljubezen.'

Jana so v preteklosti povezovali s številnimi znanimi Slovenkami, poleg zveze z Martino Kajfež naj bi se romantično zapletel tudi s pevko Mašo Medik, plesalko Nadiyo Bychkovo, Natašo Bekvalac, Tino Gaber ...

Jan Plestenjak: Nihče ni popoln. Vsi imamo svoje napake.
Preberi še
Jan Plestenjak: Nihče ni popoln. Vsi imamo svoje napake.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387