Zadovoljna.si
Jan Plestenjak

Novice

Jan iskreno: 'Tudi če je z mano, ker sem slaven in uspešen ...'

Zadovoljna.si
29. 09. 2023 16.54
0

Jan Plestenjak je pred kratkim gostoval v Aidea podkastu, ki ga vodi Klemen Selakovič, tam pa sta iskreno spregovorila o njegovi glasbeni karieri, ambicijah, načinu razmišljanja in že osvojenih uspehih. Beseda je tekla tudi o ljubezni in slavi, razkril pa je tudi, kaj ga na ženskah privlači in kaj ga odbija.

V Sloveniji verjetno ni osebe, ki še ni slišala za Jana Plestenjaka, kar pomeni, da ta spada med najbolj prepoznavne osebe pri nas. Tuji zvezdniki so že večkrat spregovorili o težavah, ki jih imajo zaradi svoje slave pri zmenkovanju, Klemna pa je zanimalo, ali se s podobnimi problemi sooča tudi Jan.

Največja težava prepoznavnih zvezdnikov je sicer ohranjanje zasebnosti, toda Jan lahko odkrito pove, da pred svojimi oboževalci ne skriva prav ničesar. Zase pravi, da je zelo odkrita in transparentna oseba, po mnenju nekaterih njegovih prijateljev, naj bi ta z javnostjo delil celo preveč.  Vsi vemo, da odkritost in odprtost vodita v ranljivost, toda Jan v tem ne vidi ničesar slabega. 

Jan iskreno: Boli me, da si nisem ustvaril družine
Preberi še
Jan iskreno: Boli me, da si nisem ustvaril družine

Pogosta težava prepoznavnih zvezdnikov pa je tudi ta, da te nikoli v resnici ne vedo, zakaj se je partnerica sploh odločila za njih. Se je zares zaljubila? Je morda z njim zgolj zaradi njegove prepoznavnosti? To so zgolj nekatera vprašanja, ki se Klemnu Selakoviču porajajo po glavi, Jan pa pravi, da o tem niti ne razmišlja, saj vidi situacijo popolnoma drugače. 

"Ne, tega vprašanja si nikoli ne zastavim. Ker tudi, če je ona z mano zato, ker sem jaz malo slaven in uspešen ... To sem jaz," je odgovoril na Klemnovo vprašanje in dodal, da ne igra dvojne igre. "Saj nisem jaz na odru en Jan, tukaj sem pa drug, tamle, ko bomo šli na burek, sem pa tretji. Isti človek," je še dopolnil svojo misel.  

Jan Plestenjak
Jan PlestenjakFOTO: Erazen Gliha

"Saj v končni fazi, a ni kompliment, če se je ona malo zaljubila tudi v kakšno mojo pesem, pa v to kar delam, pa v moj nastop na odru? Saj to sem jaz. To je tako velik del mene, da mi je huje, če bi mi rekla 'veš ti si meni tako super kot človek, tako srce maš, pa pameten si, pa privlačen si mi ... Men to kar ti delaš sicer ni 'fajn', je brezveze, ampak ti si pa top'," je navedel primer, za katerega upa, da ga nikoli ne bo rabil izskusiti. 

V nadaljevanju intervjuja je razkril tudi, kaj ga najbolj zmoti, ko je na prvem zmenku z dekletom, ključno vlogo pa tudi na tem področju odigra ravno iskrenost. Povedal je namreč, da ne mara, ko se začne dekle na večerji z njim popolnoma drugače obnašati kot se običajno oz. ko nastopi s prezenco 'da ti slučajno ne boš mislil, da si prevelik frajer'. 

Jan iskreno: Ana ima vse to in zato sem jo tudi izbral
Preberi še
Jan iskreno: Ana ima vse to in zato sem jo tudi izbral

Po drugi strani pa se Jan ne brani deklet, ki ga občudujejo, saj kot pravi, občudovanje prija vsakomur. V kolikor torej želite osvojiti srce žrebca Jana Plestenjaka, BODITE TO KAR STE!

Celotnemu pogovoru lahko prisluhnete TUKAJ

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nina Osenar po težki zdravstveni bitki spet žari
Preberi še
Nina Osenar po težki zdravstveni bitki spet žari
Kdo je moški, ki ga sedaj ljubi Renata Bohinc?
Preberi še
Kdo je moški, ki ga sedaj ljubi Renata Bohinc?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375