Zadovoljna.si
Z vami ni nikoli dolgčas, ves čas imate nove, včasih že malo neverjetne ideje.

Novice

Kaj o vas razkriva položaj, v katerem sedite?

J.V.
17. 02. 2017 14.18
3

Psihologi, ki prečujejo govorico telesa, trdijo, da o značaju posameznika veliko pove tudi položaj, v katerem ta največkrat sedi. Preverite, kaj vaš najljubši položaj sedenja razkriva o vas in vašem življenju!

Položaj sedenja
Položaj sedenjaFOTO: Pinterest

A

Če sodite med tiste, ki najpogosteje sedijo v položaju A, to pomeni, da če težav ne vidite na obzorju, potem tisti trenutek za vas ne obstajajo. Živite v prepričanju, da se bo vse rešilo samo od sebe in včasih takšen pristop tudi deluje, včasih pa ne. In v takšnih primerih, težave preložite na druge. Z vami je zelo enostovano komunicirati, niste dologočasni in le redkokdaj ves teden premišljujete o isti stvari. Radi imate zanimive teme pogovora, ste zelo kreativni in očarljivi ter včasih malce otročji. Za vas je značilno, da ne premislite, preden nekaj rečete.

B

Osebe, ki najbolj pogosto za sedenje izberejo položaj B, so sanjači z bujno domišljijo, ki radi sanjarijo o stvareh, ki se še niso zgodile in si predstavljajo, kako bi bilo, če bi se. Z vami ni nikoli dolgčas, ves čas imate nove, včasih že malo neverjetne ideje. Zelo radi imate tudi potovanja in sklepate nova prijateljstva. Malo verjetno je, da boste mirno čakali ponedeljek ali novo leto, da bi obrnili nov list v življenju in bolj verjetno, da boste to naredili ta trenutek. Spremeniti videz, zamenjati partnerja, mesto ali državo – za vas je to nekaj povsem normalnega, saj se ne bojite sprememb.

Z vami ni nikoli dolgčas, ves čas imate nove, včasih že malo neverjetne ideje.
Z vami ni nikoli dolgčas, ves čas imate nove, včasih že malo neverjetne ideje. FOTO: Thinkstock

C

Če ste oseba, ki najbolj pogosto sedi v položaju C, potem dobro veste, kaj pomeni udobje. Ste oseba, ki vsak nakup opravi premišljeno in zato, da bi našli pravi modni kos ali parfum, ste pripravljeni porabiti tudi več ur. Ste izbirčni in vaš odnos do materialnih stvari je zelo zapleten. Kljub temu, da vas pogosto obkroža nered, lahko vsako stvar najdete z zaprtimi očmi. Vaša slaba lastnost je, da se težko osredotočite na eno stvar in vas ves čas zanima več stvari hkrati.

D

Osebe, ki najraje sedijo v položaju D, ponavadi ne marajo zamujati in jih moti, ko to počnejo drugi. Če sodite med te osebe to pomeni, da ste pametni, inteligentni, ranljivi in se ne marate prepirati. Radi živite v miru in se ne počutite dobro, ko nekdo javno izraža svoja čustva, pa naj bo to s prepiranjem ali poljubljanjem, ki je po vašem mnenju intimna stvar. Položaj D ima dve različici: ena je, da so vaše pete v zraku, kar pomeni, da delujete zadržano, a v resnici nimate težav pri vzpostavljanju stikov. Dom je vaše zatočišče in v njem se lahko skrijete pred svetom. Druga različica pa pomeni, da se vaša stopala povsem dotikajo tal, kar pomeni, da ste po značaju zelo direktni in včasih celo brezobzirni.

E

Če vam je všeč ta položaj sedenja, naj bi to pomenilo, da se vam v življenju nikamor ne mudi. Ne mudi se vam poročiti in ustvariti družino, prej si namreč želite zgraditi kariero, saj ste prepričani, da se mora vse zgoditi ob svojem času. Ko si zastavite cilj, boste naredili vse, da ga tudi uresničite. Zelo pomembno vam je, kako izgledate in za popolno formo ste pripravljeni narediti pravi vse. Globoko v sebi se včasih še vedno počutite negotove, zaradi česar vas kritika, tudi konstruktivna, pogosto prizadene.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387