Zadovoljna.si
kaja

Novice

Znana Slovenka drugič postala mama

Zadovoljna.si
04. 11. 2023 05.00
0

Slovenska vplivnica in igralka Kaja Vidmar je ponovno razveselila svoje oboževalce s čudovito novico – ima že drugega otroka!

Kaja Vidmar se je skupaj s svojim partnerjem, hrvaškim nogometnim reprezentantom Šimetom Vrsaljkom, razveselila že drugega otroka! Novico o prihodu novega družinskega člana je pred dvema tednoma razkrila na družbenih omrežjih in s svojimi sledilci delila čudovit in intimen trenutek svoje družine.

Kaja Vidmar in Šime Vrsaljko sta svoje veselje in ponos delila s svetom na družbenih omrežjih. Kaja je namreč objavila ganljivo fotografijo svojega partnerja, ki nežno pestuje novorojenčka, medtem ko ju opazuje njuna hčerka Viktorija. Pod fotografijo je preprosto zapisala "Moj svet!", kar pove veliko o sreči in ljubezni, ki ju čutita do svojih otrok.

Kljub razkritju novice o rojstvu svojega sina Kaja ni razkrila njegovega imena, niti ni navedla podrobnosti o datumu in kraju rojstva. Na objavljeni fotografiji je z emotikoni medvedka obdržala anonimnost svojih otrok, kar kaže na njeno skrbno varovanje zasebnosti svoje družine. Kaja Vidmar je sicer že dolgo znana po tem, da svoje otroke redko kaže v javnosti, in to spoštovanje zasebnosti še naprej ohranja.

Znana Slovenka bo že tretjič postala mama
Preberi še
Znana Slovenka bo že tretjič postala mama

Slovenska igralka in hrvaški nogometni reprezentant sta sicer nosečnost potrdila že v juniju, ko je Kaja razkrila, da pričakujeta sina. Veselo novico je nato delila s svojimi sledilci na Instagramu, kjer je prejela številne čestitke in lepe želje. 

Gre za njunega drugega skupnega otroka, medtem ko ima 31-letni nogometaš že petletnega sina Bruna iz prejšnjega zakona z Mateo Kedžo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kaja Vidmar in nosečnost

"Počutim se popolnoma drugače kot v prvi nosečnosti. Vsaka nosečnost je res posebna. Kolikor je utrujenosti in slabosti, toliko je veselja v družini in veselega pričakovanja, še posebej pa sta vesela Viktorija in Bruno. Vse je pripravljeno na našega novega člana, ki bo veliko podedoval po Viktoriji, saj razlika med njima ne bo velika. Komaj čakamo, da ga objamemo," je med nosečnostjo za hrvaške medije povedala Kaja.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ločuje se še ena znana Slovenka
Preberi še
Ločuje se še ena znana Slovenka
Kdo je moški, ki ga sedaj ljubi Renata Bohinc?
Preberi še
Kdo je moški, ki ga sedaj ljubi Renata Bohinc?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387