Zadovoljna.si
Prazniki - 3

Lepota

Čudovito darilo, ki se ga bo razveselil prav vsak

V.H.
17. 12. 2019 14.46
0

Obdarovanje je pomemben del prazničnega časa, saj ni lepšega kot videti veselje v očeh tistih, ki smo jih obdarili. Za iskreno veselje bodo zagotovo poskrbela skrbno izbrana darila z osebno noto, saj so še vedno najlepša presenečenja tista, ki so podarjena od srca. Trenutek, ko nam draga oseba odpira darilo, ne vedoč, kaj jo čaka, pa je lahko eden od najbolj razburljivih, če smo izbrali pravega. Za vas smo pripravili nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali najti tisto, kar iščete – nepozabne spomine na letošnje praznike.

Darilu nikar ne pozabite priložiti osebnega sporočila

Vse, kar ne morete povedati z darilom, zapišite v sporočilu in ga priložite. To so lahko izpovedi, misli ali obujanje skupnih doživetij. Na tak način bo vsako darilo pridobilo na svoji vrednosti in postalo še bolj dragoceno, predvsem za tistega, ki ste mu ga podarili.

Naj bo lično zavito ...

Zavijanje daril je sestavni del praznikov, zato ne pozabite na lepo darilno embalažo, ki bo zanesljivo vzbudila radovednost in prijetno pričakovanje. To je največji čar darila – presenečenje, ki se skriva v lični embalaži pod okrašeno smrečico. Če vam zavijanje daril predstavlja težavo, pa je rešitev darilna vrečka.

Darilo, ki ga nekomu poklonite, mora biti lepo zavito.
Darilo, ki ga nekomu poklonite, mora biti lepo zavito.FOTO: iStock

Ideje za darila, ki bodo razveselila vaše bližnje

Sladkarije in balzam za ustnice

Čokolade, bonboni in ostale sladkarije so darilo, s katerim ne morete nikoli zgrešiti. Tokrat podarite še sladke poljube, za katere bo poskrbel balzam za ustnice. Ustnice bodo mehke in prijetne, kar je idealno darilo tudi za vašega partnerja. Prijateljici ali sodelavki pa izberite balzam za ustnice v njeni najljubši barvi.

Skupna fotografija v čudovitem okvirju

Izberite med fotografijami, jih razvijte in uokvirite. To so lahko vaši najljubši trenutki, izleti, pustolovščine ali druga druženja, ki vas povezujejo z bližnjimi. Okvir lahko še dodatno okrasite, na primer s starimi spomini, ki jih delite z obdarovancem na tej fotografiji.

Kozmetična torbica z izdelki za razvajanje

Kozmetično torbico obogatite z izbranimi izdelki, od najljubšega gela za tuširanje, dišečega losjona za telo, masko za obraz in še in še. Z najljubšimi izdelki tistega, ki ga nameravate obdarovati, boste poskrbeli, da bo darilo osebno. Lahko pa si pomagate tudi z darilnimi seti, kadar nimate prave ideje ali niste prepričani, kaj bi kupili.

Že veste s čim boste letos obdarili svoje bližnje?
Že veste s čim boste letos obdarili svoje bližnje?FOTO: Dreamstime

Pokažite skrb in ljubezen do ljudi, ki jih imate radi, z enim izdelkom

V zimskem času, ob nizkih temperaturah in mrzlemu vetru, je naša koža še posebej izpostavljena. Z izbiro kakovostne kreme za nego boste pokazali prav posebno skrb do ljudi, ki jih imate radi. Mehka, nežna, snežno bela, ujeta v preprosto modro pločevinko – to je legendarna NIVEA krema, ki je preprosto nepogrešljiva že več kot 100 let, saj je vsestranska in primerna za vse tipe kože, tako za otroke kot za odrasle.

Podarite jo lahko prijateljici, mami, sodelavki, partnerju, otrokom, saj z njo preprosto ne morete zgrešiti. Še več, NIVEA je poskrbela za čudovito darilo, ki postane osebno tudi zaradi fotografije in sporočila po vašem izboru, kar ga naredi še posebej dragocenega. Zakaj letos ne bi pokazali svoje ljubezni do bližnjih in jim podarili to, kar v resnici potrebujejo, da bodo lahko zasijali. Vaše darilo jim bo zagotovo ostalo v nepozabnem spominu. Več informacij najdete TUKAJ.

Obdarite tudi sebe

Darila največkrat kupujemo drugim, bodisi zato, da bi jih razveselili in jim pokazali, koliko nam pomenijo, bodisi zato, ker se za praznike to spodobi. Tokrat ne pozabite nase in si tudi sami privoščite negovalno in kakovostno kremo, ki je skoraj nujna oprema v vsaki torbici.

Podarite jo lahko prijateljici, mami, sodelavki, partnerju, otrokom, saj z njo preprosto ne morete zgrešiti.
Podarite jo lahko prijateljici, mami, sodelavki, partnerju, otrokom, saj z njo preprosto ne morete zgrešiti.FOTO: Arhiv proizvajalca

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368