Zadovoljna.si
Perilo, zapeljiva.si

Veseli december

/ Oglas

Kako obnoviti privlačnost med vama

PR
18. 12. 2016 07.18
0

Ste se znašle v zvezi, ki je postala rutina? Si želite v vašo zvezo vnesti malce razburljivosti in žgečkljivosti? Kaj storiti. Tukaj so 4 nasveti, ki bodo obudili slo in mogoče malo pozabljeno strast v postelji.

Začnite z osnovami 

Dovolite mu pogled na nekaj gole kože. Čisto nedolžno se zapeljivo sklonite in spodnje perilo mu bo takoj v vidnem polju. Izberite takšne, ki imajo razporek in zmešale mu boste glavo.

Perilo, zapeljiva.si
Perilo, zapeljiva.siFOTO:


Zmasirajte ga

Z masažo se omogoči popoln odklop možganov in mišic. Oblecite poseben komplet ali babydoll srajčko in ga z naoljenimi rokami čutno zmasirajte, pri čemer vam bo roka kdaj ušla h kakšnim intimnim delom telesa – vašim ali njegovim. Ups.  

Perilo, zapeljiva.si
Perilo, zapeljiva.siFOTO:


Igranje vlog

Odlična in zabavna priložnost za spoznavanje partnerjevih želja in fetišev. Prevzemite vajeti v svoje roke, pripravite scenarij in se oblecite v svoj najljubši kostum seksi božičkove pomočnice, medicinske sestre ali kaj podobnega.

Perilo, zapeljiva.si
Perilo, zapeljiva.siFOTO:



Razmerje se bo hitro spremenilo v vznemirljivo in pestro, če bosta oba spontana. Da bosta lahko s partnerjem preizkušala vedno nove stvari in uživala v majhnih presenečenjih, pa hitro na Zapeljiva.si, kjer imajo še več ponudbe za vaše skrbno izbrane intimne kose. Privoščite si zapeljivo spodnje perilo in podarite izvirno darilo svojemu najdražjemu, ki ga še dolgo ne bo pozabil – sebe z novim kompletom spodnjega perila. 

Naročnik oglasa je Zapeljiva.si

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375