Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Novice

Tako se Kim Kardashian spopada z razmerjem na daljavo

N. Č.
04. 08. 2022 12.29
1

Kim Kardashian in Pete Davidson sta oktobra 2021 šokirala oboževalce z novico, da sta par. Njuna zveza je še vedno močna, vendar sta zaradi službenih obveznosti trenutno v zvezi na daljavo. Takšna razmerja so po navadi še toliko bolj zahtevna, kako pa gre njima?

Kim Kardashian (41) in Pete Davidson (28) sta se v javnosti prvič pojavila skupaj oktobra 2021, osem mesecev po tem, ko je Kim vložila zahtevo za ločitev od svojega bivšega moža (Kanye West). Zaljubljen parček je sicer prijateljeval že leta prej, prvi poljub pa si je delil 9. oktobra 2021 v skeču na temo Aladina, ko je Kim vodila SNL (Saturday Night Live).

Pete Davidson in Kim Kardashian
Pete Davidson in Kim KardashianFOTO: Profimedia

Pete Davidson se trenutno nahaja v Avstraliji, kjer že dober mesec snema film Wizards!. Snemanje novega filma, ki je napovedan za leto 2023, pa otežuje njegovo razmerje z zvezdnico televizijske serije Keeping Up with the Kardashians. Vir blizu para je za tuje medije poročal, da kljub razdalji in časovni razliki par ohranja dobro in pogosto komunikacijo. Vir pravi tudi, da kljub temu, da je zveza na daljavo sicer težka, je tudi tak način komunikacije za srečna zaljubljenca vznemirljiv. 

Kdo je Pete Davidson, najbolj zaželen ljubimec hollywoodskih zvezdnic?
Preberi še
Kdo je Pete Davidson, najbolj zaželen ljubimec hollywoodskih zvezdnic?

"Drug drugemu pošiljata ljubezenska sporočila, medtem ko drugi spi, vsakič, ko se njuna urnika povežeta, pa se slišita preko FaceTima," je še povedal vir. "Par je še vedno zelo zaljubljen drug v drugega in oba komaj čakata, da bosta spet na istem mestu." "Ne moreta se naveličati en drugega."

Kim Kardashian ob vrnitvi v LA po obisku fanta v Avstraliji
Kim Kardashian ob vrnitvi v LA po obisku fanta v AvstralijiFOTO: Profimedia

Kardashianova predanost razmerju z Davidsonom je postala še posebej jasna prejšnji mesec, ko je odpotovala v Avstralijo, da bi ga obiskala na snemanju. 

"Trenutno imata oba natrpana urnika, vendar si še vedno vzameta čas, da sta skupaj," je takrat ekskluzivno povedal drugi vir. "Zelo uživata v skupnem preživljanju časa."

Kim Kardashian in Pete Davidson
Kim Kardashian in Pete DavidsonFOTO: Profimedia
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395