Zadovoljna.si
V centru Ljubljane je vsako leto pester silvestrski program.

Veseli december

Novo leto v Ljubljani? Poskusite nekaj novega ...

V.H.
17. 12. 2018 09.26
0

Prihaja novo leto in najpogostejše vprašanje, ki ga te dni slišimo je zagotovo, kje bomo preživeli najdaljšo noč v letu. Če se še nedolgo nazaj s tem niste obremenjevali, pa zdaj verjetno že mrzlično iščete odgovor na vprašanje. Stari pregovor pravi, da takšno kot bo novo leto, bo vse leto, zato si letos privoščite le najboljše, predvsem pa sledite svojim željam … V nadaljevanju razkrivamo nekaj predlogov, kje preživeti novoletno noč in ustvariti nove nepozabne trenutke, ki na koncu štejejo največ. Zaključite leto po svojem okusu. Zaključite ga veličastno!

V centru Ljubljane je vsako leto pester silvestrski program.
V centru Ljubljane je vsako leto pester silvestrski program.FOTO: Profimedia

Ljudje smo si različni in medtem, ko je nekaterim za novo leto najbolj pomembno to, da ga preživijo v dobri družbi, pa številnim veliko pomemnijo tudi stvari, kot so čudovit dekor, romantično vzdušje in dobra hrana. Dejstvo je, da med letom ni veliko časa za razvajanje in vse želje, december pa je mesec, ko se temu lahko bolj posvetimo. To je čas, ko pustimo skrbi ob strani in se nahranimo z najlepšimi spomini, ki nas bodo še dolgo osrečevali. Predvsem pa nas motivirali, pri doseganju ciljev, ki jih prinaša novo leto. Če torej še vedno nimate ideje, kje preživeti najdaljšo noč v letu, imamo za vas 3 predloge.

NAGRADNA IGRA

Izpolnite prijavnico na dnu članka in se potegujte na čudovito nagrado - silvestrsko večerjo v restavraciji Hotela CUBO! Pustite se razvajati v vseh pogledih!

Prazovanja na prostem

Gre za eno izmed najbolj priljubljnih oblik praznovanja novega leta in v številnih slovenskih mestih se ta dan odvijajo različne glasbene in kulturne prireditve. In kljub nizkim zimskim temperaturam, je lahko praznovanje v centru mesta zelo zabavno, zlasti če ste obkroženi z ljudmi, ki jih imate najrajši. Da vas ne bi zeblo, nikar ne pozabite na topla zimska oblačila, na kapo oziroma naušnike, šal, tople rokavice in nekoga, ki vas bo še dodatno grel. S seboj lahko vzamete tudi termovko s toplim napitkom, ki vas bo malo pogrel. Mogoče še kaj za prigriznit, da se boste izognili gneči na stojnicah, od koder vedno diši po pregrešni ulični hrani. K dobremu vzdušju seveda veliko pripomore tudi dobra glasba, glavni razlog, da se ljudje radi odločajo za praznovanja na trgih, pa je zagotovo ognjemet, ki pričara tisti pravi novoletni občutek.

Na najdaljšo noč v letu si privoščite pravo kulinarično razvajanje.
Na najdaljšo noč v letu si privoščite pravo kulinarično razvajanje. FOTO: Arhiv ponudnika
V izbrano mesto se odpravite pravočasno, da ga ne boste zamudili, pri tem pa upoštevajte gnečo, dvojne cene, predvsem pa se dobro pripravite, da vam nič ne bo pokvarilo razpoloženja. Niti šampanjec, ki ga verjetno ne boste imeli samo v kozarcu. In na koncu, obvezno preverite še vreme, od katerega je v veliki meri odvisno rajanje zunaj.

Novo leto pričakajte v zavetju doma

Če ste se odločili, da boste zadnjo noč v letu preživeli doma in povabili najbližje prijatelje, je prva stvar, za katero morate poskrbeti, novoletni dekor, ki bo pričaral pravo novoletno vzdušje. Tisočere lučke bodo vnesle toplino in čarobnost, ravno tako sveče, ki naj po možnosti še praznično dišijo po cimetu, vanilji in muškatnem oreščku. Svoj prepoznavni zimzeleni vonj ima tudi naravna jelka, ne glede na to, ali se odločite za umetno ali naravno, pa naj se ta blešči. Po prazničnih dobrotah naj diši tudi iz kuhinje. Svetujemo vam, da se v trgovino odpravite dovolj zgodaj in ne zadnji trenutek, ko vsega že primanjkuje. Preprečite nepotrebni stres in se raje izognite gneči ter praznim policam, ter čim več stvari pripravite vnaprej. Ljubezen gre skozi želodec in naj bo vsak grižljaj vreden vašega truda. Vseeno pa ne pretiravajte sami z ekstravagantnimi okusi, ki jim niste kos, da se vam na koncu ne bo kaj zalomilo, ali celo prismodilo. Pomislite tudi na svečane pogrinjke in kozarce za penino, ki na najdaljšo noč v letu nikakor ne sme manjkati.

Silvestrovanje v restavraciji, kjer vas razvajajo drugi

Čeprav ima praznovanje na prostem in doma svoje čare, pa s seboj prinese tudi nekaj neprijetnosti. Poleg tega, da se je skoraj nemogoče tako obleči, da vas zunaj ne bi zeblo, sta tukaj še pokanje petard in gneča, pri praznovanju doma pa je največja težava ves stres in delo, ki ga povzročita nakupovanje in priprava silvestrske večerje, kasneje pa še pospravljanje posode in stanovanja.

Praznični dekor za romantično vzdušje.
Praznični dekor za romantično vzdušje.FOTO: Arhiv ponudnika

In da bi se temu izognili, se vedno več ljudi odloča za praznovanje v restavracijah. Tam se lahko povsem brez skrbi prepustite razvajanju in vrhunskim kulinaričnim užitkom. Dovolite si vsaj enkrat na leto, da vas razvajajo drugi, kot si to zaslužite. Brez slabe vesti poskrbite, da boste preživeli fantastično noč, da bo leto 2019 končno tako kot mora biti. Izjemen zaključek leta ponujajo v romantičnem ambientu Hotela CUBO v središču Ljubljane, kjer so za vas v restavraciji Hotela CUBO pripravili pravo silvestrsko razvajanje. Postregli vam bodo z gala večerjo s šest hodnim menijem, ki bo počasi zadovoljeval še tiste najbolj zahtevne brbončice, ki bodo še dolgo predle od užitka. Ob večerji bo poskrbljeno tudi za izbrano vinsko spremljavo, zaradi katere bo atmosfera resnično praznična.

Izognili se boste gneči, še vedno pa boste lahko zasanjano opazovali tudi veličastni ognjemet, ki bo osvetljeval nebo. Privoščite si 5 zvezdično doživetje, da bo novo leto resnično nepozabno. Ob polnoči pa si le zaželite še veliko slastnih doživetij.

Pustite, da vas razvajajo drugi.
Pustite, da vas razvajajo drugi.FOTO: Arhiv ponudnika

NAGRADNA IGRA

Izpolnite prijavnico in se potegujte za čudovito nagrado - silvestrsko večerjo v restavraciji Hotela CUBO!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sponzorirana objava

 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375