Zadovoljna.si
katarina2

Intervju

Katarina Benček razkrila, da pričakuje deklico

V.H.
13. 03. 2024 05.00
0

Podjetnica in ustvarjalka digitalnih vsebin Katarina Benček je nedavno razkrila, da s svojim partnerjem, Markom Pavlovićem, pričakujeta svojega prvega otroka. In kot je sama zapisala, se v to pustolovščino spuščata z veselimi in predvsem mešanimi občutki. Kaj vse nam je še zaupala, si lahko preberete v nadaljevanju.

Katarina Benček pravi, da si želi biti naspana in zadovoljna mamica, vsekakor pa se zaveda, da na otroka nikoli ne moreš biti zares pripravljen. "Rekla sva si, da bova poskusila in v kolikor se "prime" super. Iskreno nisem pričakovala, da bo tako hitro. Sem mislila, da imam vsaj pol leta ali več še lufta (smeh)," je povedala v intervju za Bibaleze.si. Tokrat smo se z njo pogovarjali o spremembah, nosečniških muhah, modi in še in še. 

Znana slovenska oblikovalka se je zaročila
Preberi še
Znana slovenska oblikovalka se je zaročila

Uspešna podjetnica, ljubiteljica potovanj ... Do zdaj si se veliko posvečala svoji karieri, kakšne načrte imaš zdaj, ko boš postala mamica? Ali se je zate kaj spremenilo?

Iskreno se bojim tega, da bi me to spremenilo v preveliki meri. Bojim se, da bi izgubila sebe. Upam, da se ne bom, da bom še vedno ohranila sebe. Še vedno bi želela potovati, ustvarjati, biti aktivna, na poslovnem področju. 

Marko Pavlović in Katarina Benček sta razkrila, da bosta postala starša.
Marko Pavlović in Katarina Benček sta razkrila, da bosta postala starša. FOTO: osebni arhiv

Kako se pripravljaš na vlogo mamice in kako bi sebe opisala kot nosečnico? Imaš tudi kakšne muhe? Kaj pravi tvoj dragi? 

Marko pravi, da sem bolj razdražljiva, a se meni ne zdi (smeh). Tako in tako imam balkanski temperament, zato ni prav veliko prostora za zadrževanje, ampak rekla bi, da sem neobremenjena nosečnica. 

Ko se pogovarjam, s kakšno bivšo ali zdajšnjo nosečko me šokira, koliko nekih informacij imajo, za katere slišim prvič. Od tega, da si ne smeš barvati las, pa kateri tuš geli so primerni itd. Sama se s tem res ne ukvarjam. Kot sem že napisala, sem še vedno v prvi vrsti jaz Katarina, in ne zdaj neka druga oseba, ker nosim otroka pod srcem. 

To je najbolj priljubljen slovenski župan! Ga prepoznate?
Preberi še
To je najbolj priljubljen slovenski župan! Ga prepoznate?

Kakšna oblačila za nosečnice preferiraš oziroma kakšne modne kose imaš po starem/novem v svoji omari? Superge so verjetno še vedno tvoj must have ... Kaj pa druga oblačila? 

Brez jeansa tudi ne gre. Jeans bo sigurno še vedno del moje garderobo. Verjetno bo gumbek odpet, ter spuščene pod popek, ampak jeansa ne dam (smeh). Je pa bil en tak "aha" moment, ko sem šla na zadnje potovanje na Maldive - Dubaj ter spakirala vso svojo staro garderobo. 

Po štirinajstih dneh Maldivov sem prispela v Dubaj ter večino oblek več nisem spravila nase oziroma jih nisem mogla zapeti, predvsem čez oprsje (smeh). Nisem šla še v konkreten šoping, ampak verjamem, da bom že našla kaj. Zaenkrat sem kupila samo nekaj oblekic za prihajajoče venet v mesecu marcu. 

V serijo Skrito v raju prihaja Zala Djurić, to bo njena vloga
Preberi še
V serijo Skrito v raju prihaja Zala Djurić, to bo njena vloga

Sta se s partnerjem že pogovarjala o tem, kako bosta vzgajala svojega otroka in kaj se vama zdi res pomembno?

Mislim, da je pri vzgoji tako, da si  res težko predstavljaš, kako bo s prvim otrokom. Zdaj imava midva lahko neke ideje, ampak realnost pa bo, ko pride otrok na svet. Zdi se nama zelo pomembno, da sva pri tem usklajena, saj otrok vse začuti. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Katarina Benček in njen izbranec Marko Pavlovič sta sodelovala tudi v resničnostnem šovu Super par! Postavljena sta bila pred zanimive in vznemirljive fizične in psihološke izzive, s katerimi sta preizkušala svoje sposobnosti, potrpljenje, pogum in požrtvovalnost. Kako dobro sta se odrezala, si lahko kjerkoli in kadarkoli ogledate na VOYO!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375