Zadovoljna.si
Katy Perry

Novice

Katy Perry postala tarča posmeha

N. Č.
09. 05. 2023 05.00
0

Ameriška pop zvezdnica Katy Perry se je minule sobote kot mnogi drugi udeležila kronanja kralja Karla III., pred dogodkom pa ni niti slutila, da bo postala tarča posmeha, posnetek njenega zmedenega tavanja po Westminstrski opatiji pa bo postal viralen.

Zvezdnica Katy Perry se je minulo soboto v družbi odgovornega urednika britanskega Vogua, Edwarda Enninfula, udeležila kronanja kralja Karla III., in čeprav je bila videti naravnost odlično v elegantnem kompletu s klobukom v barvi sivke, ki ju je oblikovala slavna britanska modna oblikovalka Vivienne Westwood, je zaradi zmedenega tavanja po Westminstrski opatiji postala tarča posmeha. 

"Katy išče svoje prijatelje, ampak jih ni tam," je le eden izmed številnih komentarjev pod prikupnim video posnetkom, ki prikazuje slavno pevko, kako zmedeno tava po londonski Westminstrski opatiji, medtem ko išče svoj sedež pred začetkom zgodovinskega dogodka. Mnogi so se spraševali tudi, če pevka še vedno išče svoj sedež, ta pa jim je odgovorila na enem izmed svojih družbenih omrežji, kjer je zapisala: "Ne skrbite, našla sem svoj sedež."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Poleg tega, da je Katy Perry na željo Charlesa dan po kronanju nastopila na koncertu v čast kralju Karlu III., slavno pevko z monarhom združuje tudi dobrodelna organizacija The British-Asian Trust, ki si prizadeva za boj proti razširjeni revščini in stiski otrok v južni Aziji. Organizacijo je leta 2007 skupaj s skupino uglednih voditeljev britanskih azijskih podjetij ustanovil kralj Karel III., takrat še valižanski princ, leta 2020 pa je za veleposlanico imenoval slavno pevko Katy Perry. 

"To je organizacija, ki pomaga odpravljati trgovino z otroki, ki je množična," je povedala pevka letošnjega aprila in dodala: "To se resnično ujema z vsemi drugimi stvarmi, ki jih počnem z Unicefom in že samo s tem, da sem mati. To so moje vrednote. In tako sem vesela, da sem vključena in to predstavljam."

To je pravi pomen vencev, ki sta jih na kronanju nosili Kate Middleton in Charlotte
Preberi še
To je pravi pomen vencev, ki sta jih na kronanju nosili Kate Middleton in Charlotte

Za glasbeni nastop po kronanju je bilo sicer predvideno tudi sodelovanje mnogih drugi znanih izvajalcev, te pa so ponudbo zavrnili, izogniti so se namreč želeli povezovanju z nedavnimi škandali kraljeve družine. 

Katy Perry je nastopila na koncertu po kronanju.
Katy Perry je nastopila na koncertu po kronanju. FOTO: Profimedia
Katy Perry je nastopila na koncertu po kronanju.
Katy Perry je nastopila na koncertu po kronanju. FOTO: Profimedia
Mailing

Kraljevo

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399