Zadovoljna.si
Kristina Miler

Novice

Je Kristina Miler res postala mamica?

Zadovoljna.si
19. 12. 2023 13.38
0

Kristina Miler je pred kratkim šokirala z objavo, ko je s svojimi sledilci delila fotografijo, na kateri v naročju drži majhno deklico ...

Kristina Miler, zmagovalka druge sezone šova Sanjski moški, je razkrila, da je pred kratkim postala teta. Za slovenske medije je dejala, da je prikupni deklici ime Evelin, pod fotografijo, na kateri v svojem naročju drži malo princesko, pa so se zvrstili številni prikupni komentarji, nekdo izmed njenih sledilcev pa je zapisal celo 'paše ti' in s tem namignil, da bi bila Kristina tudi sama odlična mamica. 

Kristina je tudi sama fotografijo opremila z opisom, pod fotografijo je namreč zapisala prikupen verz v angleščini, ki se glasi: 'Sveti, sveti, mala zvezdica, ali veš, kako zelo si ljubljena?'

Po zmagi v Sanjskem moškem se je povsem umaknila, to je razlog, zakaj
Preberi še
Po zmagi v Sanjskem moškem se je povsem umaknila, to je razlog, zakaj

Kristina Miler se je sicer po koncu šova Sanjski moški za nekaj časa umaknila iz družbenih omrežji, med aktivne uporabnike pa se je vrnila konec avgusta. Takrat smo z njo poklepetali o tem, kako je v tem času ponovno našla samo sebe, kako se je v tem času spremenila, kako se bo s sovražnimi komentarji spopadala v prihodnje in zakaj se je pravzaprav sploh umaknila. Celoten pogovor z njo si lahko preberete v članku z naslovom Po zmagi v Sanjskem moškem se je povsem umaknila, to je razlog, zakaj.

Kristina Miler
Kristina MilerFOTO: Instagram profil Kristine Miler
Slovenska vplivneža razkrila spol otroka
Preberi še
Slovenska vplivneža razkrila spol otroka
Znana Slovenka drugič postala mamica
Preberi še
Znana Slovenka drugič postala mamica
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387