Zadovoljna.si
Kvartopirci

Novice

V zakonski stan sta letos skočila kar dva člana zasedbe Kvatropirci

Zadovoljna.si
07. 11. 2023 15.00
0

V svetu glasbe in ljubezni ni nič bolj čarobnega kot zgodba, ki traja že kar 12 let. Kvatropirci, priljubljena moška vokalna zasedba pri nas, so nam prinesli novo čutno balado in videospot z naslovom Nepozabljena. Leto 2023 je pri njih zaznamovala tudi poroka, v zakonski stan sta namreč skočila kar dva člana njihove zasedbe.

Kvatropirci veljajo za eno izmed najbolj priljubljenih moških vokalnih zasedb pri nas, ljubitelje glasbe pa navdušujejo že vse od leta 2011. Takrat so bili med prvimi, ki so štiriglasno petje ob spremljavi kitare približali poslušalcem v Sloveniji. 

Petje je njihovo poslanstvo, in ko glasbo udejanjajo s petjem, za njih ta dobi še bolj čarobno, čudovito in osebno sporočilo. Kljub temu, da se je zasedba v teh letih delno spremenila, pravijo, da zgodbo Kvatropircev že več let uspešno pišejo zaradi prijateljstva in skupne ljubezni do glasbe. 

"Zgodba Kvatropircev se je leta 2011 zgodila zelo spontano in traja še danes. V teh letih smo doživeli ogromno lepih spominov, odpeli nešteto pesmi in stali na kar nekaj odrih. Ponosni smo na vse, kar smo dosegli, hkrati pa se zelo veselimo vsega, kar prinaša bodočnost," povedo Kvatropirci.

Ansambel Saša Avsenika v svet pošilja novo polko z naslovom 'Sanjajo dekleta'
Preberi še
Ansambel Saša Avsenika v svet pošilja novo polko z naslovom 'Sanjajo dekleta'

Kvartopirci in balada Nepozabljena

Pod novo balado Nepozabljena se tokrat podpisujta glasbena mojstra Matjaž Vlašič in Marko Vozelj. "Nepozabljena je naša druga pesem, ki je delo Matjaža in zelo veseli smo, da je prišlo do ponovnega sodelovanja z njim. Čudovito besedilo je napisal Marko Vozelj s pomočjo našega Albina," povedo Kvatropirci.

Videospot za pesem so posneli v Dalmaciji na otoku Ugljan, glavno vlogo pa so tokrat zaupali simpatični plesalki Eleni Intihar.

Kvatropirce novembra ponovno čaka znamenit KvatroVečer v Kamniku, ki pa je že razprodan. V goste so letos povabili glasbenega prijatelja in velikega umetnika Jana Plestenjaka, s katerim bodo pričarali večer najlepših melodij in spominov.

V zakonski stan sta skočila kar dva člana zasedbe

Leto, ki je za Kvatropirci, je bilo pestro, pa ne samo zaradi koncertov in glasbenih nastopov, ampak tudi zato, ker sta v zakonski stan skočila kar dva izmed štirih Kvatropircev. 

Samo Kališnik in Jasmina Šmarčan, ki veljata za enega izmed najbolj prepoznavnih glasbenih parov, sta si svojo večno ljubezen obljubila letos maja, nekaj mesecev pozneje pa je pred oltar stopil tudi basist Matej Kocen s svojo srčno izbranko. 

Nino Ošlak: 'Nisem želel klišejske ljubezenske zgodbe'
Preberi še
Nino Ošlak: 'Nisem želel klišejske ljubezenske zgodbe'

Ker imajo Kvatropirci polne roke dela s koncerti in nastopi, priznavajo, da je v partnerskem odnosu potrebno veliko prilagajanja in razumevanja. 

"Naše drage vedo, kako poteka glasbeno življenje, in nas v tem podpirajo ter razumejo. Ko smo skupaj, kakovostno preživljamo čas - takrat jih še bolj razvajamo in pocrkljamo s kakšnimi manjšimi pozornostmi. Jaz svojo drago najraje peljem v wellnes ali pa na kakšno dobro večerjo," pove Samo Kališnik.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kvartopirci
KvartopirciFOTO: PR BAJTA
Imset na odru v Novi Gorici z legendarno Patti Smith
Preberi še
Imset na odru v Novi Gorici z legendarno Patti Smith
'Vsak od nas ima znanca, ki je zaradi spleta okoliščin zapadel v odvisnost'
Preberi še
'Vsak od nas ima znanca, ki je zaradi spleta okoliščin zapadel v odvisnost'

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399