Zadovoljna.si
Ljubica Špurej Jazbinšek

Novice

Znana Slovenka drugič postala mamica

Zadovoljna.si
09. 11. 2023 12.50
2

Priljubljena pevka skupine Zaka' pa ne, televizijska in radijska voditeljica Ljubica Špurej Jazbinšek, je včeraj razveselila svoje oboževalce s čudovito novico – postala je mamica, in to že drugič!

Ljubica Špurej Jazbinšek se je razveselila še drugega otroka. Včeraj, 8. novembra ob 15. uri, je na svet prijokala njena hčerka Ana. Ljubica je na svojem Instagram profilu razkrila, da je deklica velika 50 centimetrov, tehta pa 3320 g.

Ob objavi fotografije prikupne deklice je ponosna mamica zapisala: "Velika borka in velik ponos mamici, očiju in zlatemu bratcu Jakobu."

Na fotografiji je viden tudi prikupen napis 'Pozdravljen, svet, moje ime je Ana', ki razkriva ime njene drugorojenke. Novica o prihodu novega družinskega člana je izredno ganila Ljubico in njeno družino, pod objavo pa so se vsule številne čestitke, čestitala pa ji je tudi pevka Tinkara Fortuna, ki jo poznamo iz skupine BePop Ladies

Ločuje se še ena znana Slovenka
Preberi še
Ločuje se še ena znana Slovenka

Ljubica Špurej Jazbinšek nosečnost

Ljubica Špurej Jazbinšek je ob razkritju novice o prihodu novega družinskega člana dejala: "Če bo vse po planu, dojenčico pričakujemo 18. novembra, to pa je tudi rojstni dan najinega prvega sina Jakoba, ampak po mojih občutkih, po občutkih mame bo dekle na svet prišlo malo prej."

In prav je imela. Deklica se je rodila pred rokom. Ljubico sicer poznamo iz oddaje Znan obraz ima svoj glas

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375