Zadovoljna.si
Marjetka Vovk

Novice

Na največjem koncertu Marjetke Vovk lahko nastopite tudi vi

E.R.
09. 04. 2024 05.00
0

Duo Maraaya marca 2025 pripravlja dva velika koncertna spektakla! Eden se bo odvil v Hali Tivoli, drugi pa v Dvorani Tabor, na obeh pa lahko z njima nastopite tudi vi!

Slovenija ima talent je šov, ki uresničuje sanje, ter daje priložnosti, in pred talenti nove, 10. sezone, je tu priložnost življenja. Marjetka Vovk in Raay, ki veljata za enega najuspešnejših glasbenih tandemov pri nas, Maraaya, sta namreč najavila, da marca 2025 v Hali Tivoli in Dvorani Tabor pripravljata veliki "Spektakel z ljubeznijo", z njima pa si bodo oder delili tudi talenti iz letošnje sezone Slovenija ima talent!

Žirantje šova Slovenija ima talent
Žirantje šova Slovenija ima talentFOTO: POP TV

Raay in Marjetka Vovk sta ob svoji 20. obletnici ljubezni in njunega delovanja v glasbi lani pričela prvo koncertno turnejo zgodbe MARAAYA in po več mesecev vnaprej razprodala številne koncerte po Sloveniji. Ob desetletnici obstoja glasbene zgodbe MARAAYA sta najavila njuna največja koncerta do zdaj: v ljubljanski Hali Tivoli, 29. marca in v mariborski Dvorani Tabor, 8. marca prihodnje leto. "Vsako stvar, ki se je lotiva, delava z ljubeznijo. Zato bo to "Spektakel ljubezni", kjer bova skozi najine pesmi ki so našle mesto v srcih poslušalcev, prvič v taki meri vključila ples, gibanje, umetnost, jim dodala še večjo dimenzijo s pomočjo najrazličnejših točk. Med talenti letošnje sezone in nekaterimi izjemnimi talenti prejšnjih sezon, bova poiskala tiste, ki bodo na najinih koncertih s svojimi talenti zaživeli pred več tisočglavo množico. Z gosti in udeleženci šova Slovenija ima talent, verjameva, da bomo spisali eno največjih in najlepših koncertnih zgodb prihodnjega leta," obljubljata.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Letošnji talenti del koncerta v Hali Tivoli in Dvorani Tabor

Marjetka in Raay sta zelo tesno povezana s šovom Slovenija ima talent, saj je Marjetka žirantka že od leta 2015, kar nekaj njunih varovancev pa se je prvič predstavilo ravno na tem odru. "Velikokrat so bili nastopajoči talenti tema pogovora na najinih jutranjih kavah," priznavata Marjetka in Raay in prav zato sta se odločila, da letos talentom omogočita nastop, ki lahko spremeni njihovo življenje.

"Včasih je le nastop v oddaji izjemna odskočna deska, četudi brez pravega rezultata. Pot je pomembnejša od kratkoročnega cilja. A če svojo zvezdo skrivaš za zaprtimi vrati, ne bo zažarela niti na odru talentov, niti kje drugje. Luka Basi, Rok Piletič, Anej Piletič, Nika Zorjan, Isaac Palma in mnogi drugi ... Brez talentov se naše poti ne bi prekrižale," je povedal Raay, ki je eden najbolj uspešnih slovenskih managerjev in producentov.

Marjetka Vovk: Ne podrejam se trenutnim modnim smernicam
Preberi še
Marjetka Vovk: Ne podrejam se trenutnim modnim smernicam

Še nikoli tako pozorno in tako zares v lovu za različnimi talenti

"Seveda sem vsa leta z enim očesom spremljal talente, a še nikoli tako ob blizu in tako zares, priznava Raay in dodaja, da bosta tokrat pozorno spremljala, koga lahko le nekaj mesecev po končanem šovu postavita pred več tisoč glavo množico. Biti del te zgodbe ne pomeni samo možnosti nastopa na velikem odru Slovenija ima talent, ampak začutiti tudi čarovnijo glasbenega sveta na odrih velikih dvoran, o katerih nekateri sanjajo vse življenje," dodajata.

A ne ciljata le na pevce, saj je svet šovbiznisa širok. Marjetka in Raay želita namreč ustvariti šov, na katerega bosta pripeljala tudi plesalce, akrobate in umetniške točke. Že zdaj pa vesta, da bota vključila tudi talente preteklih sezon. "Toliko prekrasnih talentov smo že videli, da se izjemno veseliva ogleda preteklih sezon in novih idej, ki bodo še dodatno obogatile najina spektakla, ne izkjučujeva pa tudi snemanja dueta, niti novih karier," pojasnjujeta.

Marjetka razkrila, kaj naredi takoj po oddaji
Preberi še
Marjetka razkrila, kaj naredi takoj po oddaji

Prijavnica je še odprta!

Prijave za Slovenija ima talent se še niso zaključile! Produkcija je globoko v lovu za novimi talenti in obljublja, da bo letošnja, okrogla 10. sezona sezona slavja, zabave in nepozabnih točk. Vse, ki želijo prižgati svojo medijsko zvezdo in stopiti na oder največjega šova v Sloveniji, pozivajo, da se prijavijo na spletni strani slovenijaimatalent.si, saj bodo potekali samo še trije predizbori, naslednja bosta v soboto, 20. aprila, in v nedeljo, 21. aprila, maja pa se prijave zaključijo! 

Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!
Preberi še
Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375