Zadovoljna.si
Nika in Mark Vlahovič

Novice

Slovenska vplivneža sta v pričakovanju

Natalija Čepon
14. 11. 2023 09.15
2

Vplivneža Nika in Mark Vlahovič sta včeraj s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delila veselo novico in sporočila, da v prihodnjem letu pričakujeta naraščaj.

Nika in Mark Vlahovič sta brez dvoma par, ki ju v svetu družbenih omrežji poznajo praktično vsi, še posebej med mlajšimi generacijami. 

Za mnoge sta velika vzornika, številni pa so celo prepričani, da živita popolno življenje – imata svoje podjetje, delo, s katerim se ukvarjata, ju veseli, dneve preživljata skupaj, imela sta čudovito intimno poroko, zdaj pa pričakujeta še naraščaj, ki bo osrečil tako njiju kot njuno širšo družino, s katero sta zelo povezana.

Nika je za nas ekskluzivno razkrila nekaj prav posebnih podrobnosti o svoji nosečnosti, med drugim tudi, da se jima bo nov družinski član pridružil v maju, spol pa bosta razkrila kmalu, na tako imenovanem 'gender revealu'.

Znana Slovenka drugič postala mamica
Preberi še
Znana Slovenka drugič postala mamica

"Veselo novičko sva najprej povedala obema najinima družinama. Za nosečnost sva izvedela na 70. rojstni dan Markove babice. In ravno tisti dan je njegova babica rekla, da njena mama (Markova prababica) je bila pa za 70. rojstni dan slikana z vsemi vnučki in že pravnučki," je povedala Nika in dodala: "Zato sva pozneje povedala tako, da sva razvila sliko s praznovanja in rekla, da je tudi ona na sliki s svojim pravnučkom."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Povedala je, da so bili oboji starši na začetku malo presenečeni, ker sta svojo namero za zanositev skrivala, potem pa res presrečni, da bodo postali dedki in babice. Dedek bo tako postal tudi Markov oče, pevec Miki Vlahovič. Več o tem si lahko preberete na spletni strani Moškisvet.com

"Bilo je res veliko solz sreče. Taki trenutki, ki ti za vedno ostanejo v spominu," nam je še povedala Nika in dodala, da posebnosti v nosečnosti za zdaj še ni, le da ji je na samem začetku najbolj prijala slana hrana, zdaj pa ji paše bolj sladko. Zdi se ji tudi, da se slabost in utrujenost že izboljšujeta in lahko še bolj uživa v tem obdobju.

Ločuje se še ena znana Slovenka
Preberi še
Ločuje se še ena znana Slovenka

"Z nakupovanjem stvari za dojenčka še nisva začela. Sva pa ravno kupila nov avto, ker bo zdaj potreben malo večji prtljažnik (smeh)," je še povedala o pripravah na dojenčka in dodala: "Se pa poskušava pripravljati na dejstvo, da bova kmalu prevzela dodatni življenjski vlogi in se tega res veseliva." 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375