Zadovoljna.si
Mark in Nika Vlahovič

Novice

Slovenska vplivneža razkrila spol otroka

Zadovoljna.si
24. 11. 2023 12.18
2

Pred kratkim smo pisali o tem, da sta slovenska vplivneža Nika in Mark Vlahovič svojim sledilcem sporočila, da v kratkem pričakujeta naraščaj, zdaj pa je jasno, da se jima bo maja pridružila punčka in ne fantek, kot je bilo pričakovano.

Nika in Mark Vlahovič sta včeraj s svojimi sledilci delila video posnetek, ki razkriva, da sta tako imenovani 'gender reveal' v krogu ožje družine že imela, zdaj torej vsi vedo, da se jima bo meseca maja pridružila punčka in ne fantek, kot je bilo pričakovano.

Na zabavah ob razkritju spola se pogosto zgodi, da vsi, ki se zabave udeležijo, najprej ugibajo, ali bo fantek ali punčka. In nič drugače ni bilo niti na zabavi Marka in Nike, ki sta bila kot večina tudi sama prepričana, da bo njun dojenček moškega spola. 

Edini, ki je pravilno uganil spol dojenčka, je bil Markov oče Miki Vlahovič. "Jaz sem zmagovalec! Edini zmagovalec," je navdušeno in ponosno zavpil ob velikem razkritju. "Je res, da nas je vse malo presenetila, smo pa bili zato še toliko bolj veseli," pa je povedala Nika, Mark pa je celoten dan označil za 'popoln'. 

Zvezdnik se po 26 letih zakona ločuje
Preberi še
Zvezdnik se po 26 letih zakona ločuje

Več o tem, kako sta novico o nosečnosti sporočila družini, in o tem, kako se pripravljata na novo članico družine, pa si lahko preberete v članku z naslovom Slovenska vplivneža sta v pričakovanju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kdo je Hrvatica, ki jo bo poročil brunejski princ?
Preberi še
Kdo je Hrvatica, ki jo bo poročil brunejski princ?
Prevarala ga je s poročenim režiserjem
Preberi še
Prevarala ga je s poročenim režiserjem
Slovenska vplivneža sta v pričakovanju
Preberi še
Slovenska vplivneža sta v pričakovanju

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387