Zadovoljna.si
Miley Cyrus

Novice

Bujna pričeska sprožila plaz odzivov in ne preveč laskavih primerjav

N. Č.
06. 02. 2024 05.00
2

Miley Cyrus je vedno drugačna in pripravljena na stilske preboje, na podelitvi grammyjev, kjer je bila njena pesem 'Flowers' nagrajena z dvema prestižnima glasbenima nagradama, pa so vsi komentirali njeno nenavadno pričesko.

Miley Cyrus se rada poigrava z različnimi slogi pričesk in ličenja, tokrat pa je svoje bujne lase oblikovala v nenavadno pričesko z razkošnimi kodri, ki so bili s pomočjo velikih količin laka za lase odmaknjeni stran od njenega obraza.

Moda, ki je zaznamovala letošnjo podelitev grammyjev
Preberi še
Moda, ki je zaznamovala letošnjo podelitev grammyjev

Ta videz je sprožil pravi vihar odzivov na družbenih omrežjih, še posebej na X-u (Twitter), kjer ni manjkalo komentarjev, v katerih se ljudje sprašujejo, kaj se dogaja z lasmi Miley Cyrus. 

'Mislim, da nisem pozabila nikogar. Morda sem pozabila na spodnjice.'
'Mislim, da nisem pozabila nikogar. Morda sem pozabila na spodnjice.'FOTO: AP

Pojavile so se tudi številne primerjave Miley z drugimi zvezdniki in znanimi osebnostmi, mnogi so jo namreč primerjali kar s Kurtom Russllom, podobno pričesko je namreč nosil v 80. letih prejšnjega stoletja, postala je celo njegov zaščitni znak. 

Spet drugi so jo primerjali z nekdanjo premierko Velike Britanije Margaret Thatcher, ki je bila prav tako znana po svoji značilni, natančno oblikovani bujni pričeski, pojavile pa so se primerjave z njeno botro Dolly Parton, ki ima prav tako rada voluminozne pričeske.

Miley Cyrus
Miley CyrusFOTO: AP

Glasbenica pa je veliko pozornosti pritegnila tudi z zlato 'golo' obleko znamke Maison Margiela, ki je le malo prepustila domišljiji. Svoj drzni videz je dopolnila z vrtoglavimi petami znamke Christian Louboutin.

Vroči Slovenec, ki je zasenčil slavno zvezdnico
Preberi še
Vroči Slovenec, ki je zasenčil slavno zvezdnico

Mimogrede, na letošnji, 66. podelitvi grammyjev je Taylor Swift postala prva oseba, ki je že četrtič prejela nagrado za album leta. Letos je zmagala s slavnim albumom 'Midnights', ob prejemu nagrade pa je komajda zadrževala solze sreče. Miley je bila sicer nominirana za šest nagrad, domov pa je odšla z dvema.

Miley Cyrus
Miley CyrusFOTO: AP
Ne boste verjeli, kdo je očim Miley Cyrus
Preberi še
Ne boste verjeli, kdo je očim Miley Cyrus
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375