Zadovoljna.si
Senorita 89

Oddaje

Ljubitelji mehiških serij pozor: Na VOYO prihaja ta uspešnica!

E.R.
27. 09. 2023 05.00
0

Na VOYO si boste lahko od 28. septembra dalje ogledali mehiško misteriozno serijo Postati Miss Mehike (Señorita 89), ki želi pobliže predstaviti izmišljeno lepotno tekmovanje z zloveščimi posamezniki, ki so odgovorni za vzgojo skupine mladih žensk, ki se potegujejo za isto krono. Oddaja se poda v zakulisje temnega podzemlja lepotnega izbora Miss Mehike leta 1989 in odraža do sedaj skrito in grdo plat lepote, o čemer sta spregovorili tudi dve glavni igralki.

Večina ljudi razume, kako potekajo lepotna tekmovanja, vendar je v ozadju veliko več, kot se zdi na prvi pogled. V mehiški misteriozni seriji Postati Miss Mehike (Señorita 89) spremljamo lepotice, ki se potegujejo za laskavi naziv Miss Mehike. Toda vsaka tekmovalka s seboj nosi demone iz preteklosti in upa, da bo postala zmagovalka. Povsem odrezane od zunanjega sveta se mladenke s pomočjo različnih učiteljev, zdravnikov in specialistov pripravljajo na tekmovanje. Medtem, ko se potegujejo za lepotni naziv, dekleta odkrijejo temačne skrivnosti, povezane z osvojitvijo krone. 

Igralska zasedba serije Postati Miss Mehike.
Igralska zasedba serije Postati Miss Mehike.FOTO: Profimedia

Natasha Dupeyrón, ki v serija igra močan in razdiralen lik, pojasnjuje, kako predstava prinaša neslišano stališče žensk: "Mislim, da gre za temo, ki še ni bila videna. Še vedno je priljubljena in ljudje jo še vedno slavijo, nihče pa o njej ne govori z vidika miss. Določeni ljudje namreč lahko zaničujejo te ženske, njihovo inteligenco in njihova čustva samo zaradi njihovega videza. Vse v imenu popolnosti."

Mnogi se sprašujejo, ali je Brad Pitt pristal na cesti?
Preberi še
Mnogi se sprašujejo, ali je Brad Pitt pristal na cesti?

 

 Priljubljena mehiška igralka Ilse Salas, ki je delila svoj pogled na to, kako oddaja obravnava občutljivo temo, dodaja: "Nekatere stvari so se spremenile, druge pa ostajajo enake. Zanimivo pa je videti pot, ki smo jo izbrali. In lahko vam zagotovim, da če so te ženske lepe, je to zato, ker so se zelo borile, da bi to postale. In všeč mi je, kako je serija 'Señorita 89' pronicljiva, saj se prebija skozi občutljive teme, ki bolijo. To je vznemirljiva zgodba, v kateri se vsi sprašujemo o sebi."

Zvezdnicama se bodo v glavnih vlogah pridružili še Ximena Romo, Barbara Lopez, Leidi Gutierrez in Coty Camacho.

Skupaj sta že 40 let, to je razlog, zakaj
Preberi še
Skupaj sta že 40 let, to je razlog, zakaj

Škandalozni triler si boste na VOYO lahko ogledali od 28. septembra dalje!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387