Zadovoljna.si
Hillary Clinton

Novice

Modna industrija ima rada Hillary

J.V.
08. 11. 2016 13.43
0

Poleg številnih hollywoodskih zvezdnikov, kot so Katy Perry, Lady Gaga IN Miley Cyrus, se je na stran predsedniške kandidatke Hillary Clinton, ki bi v naslednjih urah lahko postala prva ameriška ženska predsednica, postavila tudi na modna industrija. Prvič v zgodovini se je zgodilo, da so se v politiko vpletli tudi modni oblikovalci in Hillary Clinton izkazali svojo podporo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V zadnjih nekaj mesecih so modni oblikovalci izdelali majice za Clintonovo kolekcijo 'Made for History' - Ustvarjeno za zgodovino, spet drugi pa so darovali njeni kampanji. Prabal Gurung je svoje moči združil s pevko Katy Perry in oblikoval dramatičen hlačni kostim z ogrinjalom, ki ga na hrbtni strani krasi napis 'I'm with Madam President' - Sem z gospo predsednico.

Vsi tisti, ki so na njeni strani, so na družbenih omrežjih to izkazali tudi z uporabo oznake #withher in med njimi so tudi naslednji oblikovalci:

Ralph Lauren

Ameriški modni oblikovalec je svojo podporo Clintonovi izkazal tako, da je oblikoval vse tri hlačne kostime, ki jih je Hillary nosila na predsedniški debatah, obenem pa se je podpisal tudi pod kreacijo, ki jo je nosila na nacionalni demokratski konvenciji. Večina je bila najbolj navdušena nad temno modro in krem obleko, ki jo je predsedniška kandidatka nosila na drugi predsedniški debati v St.Louisu pretekli mesec.

Hillary Clinton in Donald Trump
Hillary Clinton in Donald TrumpFOTO: AP

Calvin Klein

Morda ste na fotografijah videli majice, ki jih krasi napis 'Clinton Kaine'. Teh v resnici ni oblikoval Calvin Kleine, je pa modni oblikovalec dolgoletni podpornik Clintonove in se je udeležil številnih dogodkov skozi njeno kariero in ji tako izkazal svojo podporo. 

Supreme

Modna znamka Supreme je pretekli vikend prvič podprla predsedniško kandidatko na njihovem profilu Instagram, kjer ima prek 3 milijone sledilcev. Njihova podpora pa je lahko velik navdih mladini, da bo danes volila. Pod objavljeno fotografijo so zapisali: »To je lahko najbolj pomembna odločitev v vašem življenju, naj šteje.«

Vera Wang

Večina modnih navdušenk Vero Wang pozna kot modno oblikovalko, ki se je podpisala pod najlepše poročne obleke na svetu, veliko pa jih ni vedelo, da je Vera že vrsto let na strani Hillary Clinton in je oblikovala tudi poročno obleko, ki jo je Chelsea Clinton nosila na svoji poroki leta 2010.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Donna Karan

Ženska, ki stoji za eno izmed najbolj ikoničnih oblek, ki jih je Hillary nosila leta 1993, je pred kratkim na svojem profilu na Instagramu objavila foto utrinek iz preteklosti in po pod njega zapisala: »Prva ženska, ki je nosila mojo obleko z razgaljenimi rameni in sedaj naša prva bodoča ženska predsednica. Hillary je že od nekaj vzor ženskam ...«

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Prabal Gurung

Ponosen feminist svojo podporo že nekaj časa izkazuje z objavami na družbenem omrežju Instagram in stoji za kampanjo 'Made for History'. Pretekli vikend pa je šel še korak dlje in za Katy Perry, ki je nastopila na shodu v Filadelfiji, oblikoval kreacijo, ki jo krasijo besede 'I'm with Madame President'.

Michael Kors

Na svoji modni reviji za pomlad 2017 je Kors goste presenetil z živim nastopom svojega dolgoletnega prijatelja Rufusa Wainwrighta, ki je razglasil, da je z njo. To pa ni vse. Kors je skozi leta večkrat daroval za njeno kampanjo in ji leta 2013 podelil Michael Kors nagrado za njeno neverjetno delo za skupnost.

Kolekcija 'Made for History'

Marc Jacobs, ki je v preteklosti že oblikoval majice za Clintonovo, je tokrat izdelal modro in rdeči majico za njeno kolekcijo 'Made for History'. Nosili sta jo tudi urednica revije Vogue Anna Wintour in manekenka Kendall Jenner. Oblikovalci, ki so prav tako oblikovali majice za kolekcijo so Pamela Love, Joseph Altuzarra, Eva Fehren, Diane von Furstenberg, Jason Wu in mnogi drugi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387