Zadovoljna.si
MOI - 5

Veseli december

/ Oglas

Takšnih modnih dodatkov še niste videle!

P.R.
18. 12. 2017 06.30
0

December je tisti čas v letu, ko mrzlično hitimo in iščemo primerna darila za ljudi, ki jih želimo obdarovati. Pa naj bodo to naši najbližji, prijatelji ali poslovni partnerji. Vemo pa, da izbira daril mnogokrat ni najlažje opravilo. Stremimo namreč k temu, da je obdarovanec z našo izbiro zadovoljen. Zakaj ne bi letos obdarovali z izdelki blagovne znamke MOI?

Zgodbo blagovne znamke MOI sta pred približno štirimi leti pričela graditi Tina Krajnc in njen partner Marko, seveda ob podpori družine. Blagovno znamko sta z vztrajnostjo in trdim delom pripeljala tako daleč, da se mlada ekipa počasi širi in raste. Rojevajo se vedno nove ideje, ki jih skupaj zavzeto uresničujejo. Eden večjih korakov je bil prav gotovo ta, da so spomladi 2017 odprli svojo lastno trgovino s konceptom Slovenska – local made v Mariboru, kjer poleg svojih izdelkov, ponujajo tudi izdelke, izključno mladih slovenskih ustvarjalcev.

MOI - 1
MOI - 1FOTO: MOI

Med prvimi v Sloveniji so na tržišče pripeljali lesene metuljčke, katerim so sledile kravate, ter lesen nakit in drugi uporabni izdelki. Kmalu pa so pričeli izdelovati tudi unikatne lesene torbice, ki s svojo posebnostjo in edinstvenostjo pritegnejo veliko pogledov.

MOI - 2
MOI - 2FOTO: MOI

Vse kar pride izpod pridnih rok ustvarjalcev pri MOI je narejeno ročno, z veliko mero domiselnosti in skrbnosti. Prav tako pa uporabljajo izključno slovenski les.

S svojo zagnanostjo, predvsem pa kakovostnimi izdelki so postali prepoznavni po vsej Sloveniji. Najbolj veseli pa so, ko se stranke vedno znova vračajo.

MOI - 3
MOI - 3FOTO: MOI

Ker pa je les vsestranski material, ter tako primeren za moške in ženske modne dodatke se odpira široka paleta možnosti, da prav pri njih najdemo darilo za različne priložnosti, ali pa z  nečim posebnim, ter unikatnim razvajamo sebe. 

MOI - 4
MOI - 4FOTO: MOI

Vodilo ustvarjalcev je tudi to, da izberemo domače in lokalno, saj tako ohranjamo delovna mesta, ter poskrbimo, da nastajajo nova. Poleg tega pa je les material, ki s svojim videzom poskrbi, da je skoraj vsak izdelek edinstven.

»Naše mesto oz. kar celotna Slovenija je obdana z gozdovi. Nekako je to material s katerim odraščamo in živimo. Je lep in topel. In ker so v moji družini že od nekdaj izdelovali različne, uporabne predmete iz lesa, sem kmalu spoznala, da imam tudi sama rada les« je povedala Tina Krajnc.

V kolikor še nimate izbranih daril za svoje najdražje, le poglejte njihovo spletno stran www.moi-style.com ali pa jih obiščite v njihovi trgovini Slovenska – local made. Vsak izdelek lahko personalizirajo, zato so primerni ne samo kot darila za najbližje, ampak tudi kot poslovna darila, katera si bodo poslovni partnerji oz. obdarovanci prav gotovo zapomnili. Tudi po tem, kako bodo  pritegnili veliko pogledov ljudi, ki se v vse večjem številu navdušujejo nad izdelki iz lesa.

MOI - 5
MOI - 5FOTO: MOI

Naročnik: Moi, Tina Krajnc s.p.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375