Zadovoljna.si
Zaljubljen par

Novice

Moški z brado so boljši ljubimci, je potrdila raziskava

J.V., Zadovoljna.si
07. 04. 2024 05.00
0

Da so brade 'in', ni nobena skrivnost, zaradi ugotovitve, do katere so se dokopali v nedavni raziskavi, pa bodo verjetno sedaj postale še bolj 'in'. Kar 73 odstotkov ženskih udeleženk je namreč poročalo, da je imel njihov najboljši ljubimec brado.

Ste vedele, da lahko že na prvem zmenku prepoznate določene znake, ki razkrivajo, kakšen je moški v postelji? Da bi ugotovili, ali obstajajo kakršne koli zunanje značilnosti, ki bi to lahko nakazovale, je spletna stran onBuy.com opravila raziskavo, v kateri so ženske poročale o svojih dosedanjih izkušnjah. 

Ali lahko po prevari še rešiš zvezo?
Preberi še
Ali lahko po prevari še rešiš zvezo?

Po mnenju strokovnjakov bi bilo lahko razlog za to dejstvo, da se zdijo moški z brado  zrelejši, dominantni in bolj možati, te lastnosti pa vplivajo tudi na njihovo samozavest v postelji. V moških z brado vidimo uspešne, zrele in samozavestne osebe, na katere se lahko vedno zanesemo. Če brado moškega spremljata še globok glas in izrazita čeljust, pa ženska kolena v trenutku postanejo mehka, saj ji te lastnosti dajejo občutek, da moški izžareva večjo telesno in družbeno dominanco, da je zrel, pripravljen na zvezo in varovanje svoje ženske ne glede na vse. 

Po mnenju strokovnjakov bi bilo lahko razlog za to dejstvo, da se zdijo moški z brado zrelejši, dominantni in bolj možati.
Po mnenju strokovnjakov bi bilo lahko razlog za to dejstvo, da se zdijo moški z brado zrelejši, dominantni in bolj možati.FOTO: Dreamstime
Kako pomemben je seks v zvezi?
Preberi še
Kako pomemben je seks v zvezi?

Britanski medij Daily Star poroča, da je v raziskavi sodelovalo 4550 žensk, med vizualne lastnosti, ki so jih imeli njihovi najboljši ljubimci do sedaj, pa so se uvrstile naslednje:

– brada: 73 %

– rjave oči: 71 %

– piercing: 70 %

– široka ramena: 68 %

– tetovaže: 62 %

– rjavi lasje: 59 %

– majhna stopala: 53 %

– očala: 51 %

– blond lasje: 46 %

– modre oči: 44 %

– obrita glava: 40 %

– velike roke: 37 %

– goste obrvi: 36 %

Zakaj imamo ženske raje moške z brado?
Preberi še
Zakaj imamo ženske raje moške z brado?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375