Zadovoljna.si
Jason Statham

Novice

To je najbolj seksi plešasti moški letošnjega leta

Zadovoljna.si
21. 11. 2023 13.00
0

Pred časom smo razglasili najbolj seksi moškega leta 2023, to je postal šarmantni igralec Patick Dempsey, zdaj pa je znano tudi ime moškega, ki si je letos prislužil naziv najbolj seksi plešasti moški 2023.

Najbolj seksi plešasti moški 2023 je s prepričljivo zmago postal princ William. Znani hollywoodski igralci mu niso segli niti do kolen, premagal pa je celo lanskoletnega zmagovalca – Vin Diesel.

Marketinška agencija je izvedla študijo tako, da je preučila, v koliko iskanjih so se pojavili posamezni plešasti moški, še posebej pa so bili pozorni na iskanja, ki so vključevala besedo 'gol' ali 'brez majice'. Da je bodoči kralj še vedno seksipilen, potrjuje vsaj 37.000 oboževalcev (približno 9.500 več kot jih ima Vin Diesel), toliko jih je namreč po spletu iskalo njegove fotografije brez majice. 

To je najbolj seksi moški leta 2023
Preberi še
To je najbolj seksi moški leta 2023

Agencija Reboot je skrbno preučila tudi njihovo sijočo glavo, privlačnost glasu, višino in globalno iskalno zanimanje, da bi pripravila povsem novo lestvico najbolj seksi plešastih moških na svetu. William se je znašel na vrhu lestvice z oceno 9,88, s čimer je izrinil lanskoletnega zmagovalca Vina Diesela in ga potisnil na drugo mesto s končno oceno 8,8/10.

Princ William je postal najbolj seksi plesšati moški leta 2023.
Princ William je postal najbolj seksi plesšati moški leta 2023.FOTO: Profimedia

Če pogledamo rezultate podrobneje, Dieselova pleša je bila med vsemi primerjanimi zvezdniki uvrščena na prvo mesto po faktorju sijaja z rezultatom 74 %, hkrati pa je tudi njegov globok glas dosegel dober rezultat - 8,83 od 10.

Pomanjkanje las večno priljubljenega Jasona Stathama še vedno ne odvrne oboževalcev, saj je britanski igralec tretji na seznamu in je prejel skupno oceno 8,51/10. Statham je dosegel najboljši rezultat simetrije obraza (79 %) na seznamu, pojavlja pa se tudi v približno 26.000 globalnih iskanjih zgoraj brez na leto, njegov sijaj pleše pa je dosegel rezultat 73 %.

Ženske pravijo, da je to najbolj seksi moški v Veliki Britaniji
Preberi še
Ženske pravijo, da je to najbolj seksi moški v Veliki Britaniji

Dobro se je odrezal tudi Samuel L. Jackson, ki je zasedel četrto mesto. Pri njegovih 74 letih se zdi, da se Jackson stara kot dobro vino, saj je dosegel impresiven rezultat zlatega reza (simetrija obraza) 73 %. Njegov takoj prepoznaven globok glas mu daje oceno 7,36 za vokalno privlačnost, s čimer si je prislužil skupno oceno 7,31/10.

Vin Diesel, lanskoletni zmagovalec, je tokrat pristal na drugem mestu.
Vin Diesel, lanskoletni zmagovalec, je tokrat pristal na drugem mestu.FOTO: Profimedia

Na seznamu se je znašel tudi Jeff Bezos, k rezultatu pa je brez dvoma pripomogla tudi njegova impresivna neto vrednost. Kljub temu, da je s 167,6 cm najnižji na seznamu, Bezos to nadoknadi v javnem interesu, saj je bilo letos več kot 52.000 ljudi po vsem svetu presenetljivo radovednih, saj so z vnemo po spletu iskali njegove fotografije brez majice. 

Na šestem mestu je nekdanji košarkar Michael Jordan, zaradi katerega je Dwayne 'The Rock' Johnson pristal šele na sedmem mestu. Celoten seznam si lahko ogledate spodaj.

Pravijo, da je najbolj seksi ženska na svetu
Preberi še
Pravijo, da je najbolj seksi ženska na svetu

Top 10 najbolj seksi plešastih moških leta 2023:

Prince William – 9.88

Vin Diesel – 8.81

Jason Statham – 8.51

Samuel L. Jackson – 7.31

Jeff Bezos – 7.12

Michael Jordan – 7.95

Dwayne The Rock' Johnson – 6.90

Shemar Moore – 6.75

Shaquille O'Neal – 6.50

Terry Crews – 6.32

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Jason Statham je osvojil tretje mesto.
Jason Statham je osvojil tretje mesto.FOTO: Profimedia
Meg Ryan: 'Njen obraz je deformiran in iznakažen'
Preberi še
Meg Ryan: 'Njen obraz je deformiran in iznakažen'
Eden najbolj privlačnih srbskih igralcev bo kmalu postal očka
Preberi še
Eden najbolj privlačnih srbskih igralcev bo kmalu postal očka

Vir: stuff.co.nz

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399