Zadovoljna.si
Natasha Beresford

Novice

26-letnica nastopila brez ličil in postala miss Londona

N. Č.
07. 10. 2023 05.00
0

Pred leti se je zdelo nemogoče, zdaj pa smo končno dočakali ta prelomni trenutek, ko je na prestižnem lepotnem tekmovanju zmagalo dekle, ki se je po modni pisti sprehodilo brez ličil. Naziv je osvojila 26-letna Natasha Beresford, ki si želi biti zgled drugim in spodbuditi dekleta, da bi se počutile lepe in samozavestne tudi brez ličil.

V svetu lepotnih tekmovanj je prišlo do prelomnega trenutka, ki spreminja način, kako razmišljamo o lepoti. Miss Londona 2023 je namreč postala 26-letna Natasha Beresford, ki se je po modni pisti sprehodila popolnoma brez ličil.

Lepotno tekmovanje brez ličil

Letošnje tekmovanje za Miss Londona je tokrat prvi potekalo malce drugače kot minula leta, lani so namreč uvedli politiko brez ličil, kar pomeni, da dekleta, ki so sodelovala na omenjenem lepotnem tekmovanju, niso smela nositi prav nobenih ličil, vključno z maskaro in bleščilom za ustnice. 

Gre za revolucionarno spremembo, ki prinaša poudarek na naravni lepoti in samozavesti žensk. Medtem ko so sicer bile tekmovalke tudi v preteklih letih pozvane, da kot del tekmovanja predložijo svoje fotografije brez filtrov, kozmetike ali kakršnegakoli drugega urejanja, pa je bilo letošnjim kandidatkam prepovedano prav vse.

Seks ikona iz 90. let pokazala nenaličen obraz
Preberi še
Seks ikona iz 90. let pokazala nenaličen obraz

Organizatorji so povedali, da je cilj koncepta okrepiti vlogo žensk, povečati njihovo samozavest in spodbuditi bolj realistično podobo telesa, ki se osredotoča na naraven videz.

Tekmovanje Miss London 2023 - zmagovalka Natasha Beresford.
Tekmovanje Miss London 2023 - zmagovalka Natasha Beresford.FOTO: Profimedia

Zmagovalka – ambasadorka naravne lepote

Zmagovalka, Natasha Beresford, se je v tekmi za naziv Miss Londona 2023 pomerila še z 18 drugimi kandidatkami, ki so se sodnikov prav tako predstavile v svoji popolnoma naravni podobi – brez ličil in popravkov.

Natasha, ki sicer prihaja iz Sheffielda in dela v zasebni zobozdravstveni ordinaciji v Londonu, se je izkazala kot prava ambasadorka naravne lepote. Po zmagi je izjavila, da si želi biti tudi v prihodnje zgled mladim ženskam, spodbuditi jih k samozavesti in jim pokazati, da so lepe prav takšne, kot so (tudi brez ličil).

Ena najlepših žensk na svetu pozirala brez ličil in navdušila
Preberi še
Ena najlepših žensk na svetu pozirala brez ličil in navdušila

"Vesela sem, da sem bila izbrana za Miss Londona. Vsa dekleta, ki so tekmovala, so tako lepa, da mi je bilo v čast biti izbrana. Upam, da bom s svojim nazivom spodbudila mlade ženske in dekleta, da se počutijo samozavestne in lepe tudi brez ličil," je povedala.

Miss London 2023 nas uči, da se lepota skriva v vsaki izmed nas, ne glede na to, ali nosimo ličila ali ne. Je opomnik, da je samozavest najlepši dodatek, ki ga lahko nosimo.

Miss London 2023 - revolucionarno lepotno tekmovanje
Miss London 2023 - revolucionarno lepotno tekmovanjeFOTO: Profimedia
Severina razkrila, kako vzdržuje idealno telesno težo
Preberi še
Severina razkrila, kako vzdržuje idealno telesno težo
Objavila fotografijo brez ličil in 'zlomila' internet
Preberi še
Objavila fotografijo brez ličil in 'zlomila' internet

Vir: index.hr, dailymail.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387