Zadovoljna.si
Ryan Gosling, Margot Robbie in America Ferrera.

Novice

Ryan Gosling o nominacijah za oskarja: 'Razočaran sem'

N. Č.
24. 01. 2024 12.37
0

Včeraj so v Los Angelesu razglasili nominirance za najbolj prestižne filmske nagrade leta – oskarje 2024. To bo že 96. podelitev oskarjev, nominiranci pa se bodo po rdeči preprogi sprehodili 10. marca 2024.

Največ nominacij za letošnje oskarje si je kot pričakovano prislužil film Oppenheimer, ki jih ima kar 13., po drugi strani pa si je njegova rivalka Barbie, ki velja tudi za najbolj donosen film lanskega leta, prislužila zgolj osem nominacij.

Oskarji 2024: to so letošnji nominiranci
Preberi še
Oskarji 2024: to so letošnji nominiranci

Ryan Gosling je bil nominiran za najboljšega stranskega igralca v filmu, vendar na razočaranje mnogih, Akademija ni nominirala Grete Gerwig, režiserke in scenaristke omenjenega filma, kot tudi ne Margot Robbie, glavne igralke, ki je stopila v čevlje priljubljene lutke Barbie.

Jezni oboževalci filma so družbena omrežja zasuli s komentarji nezadovoljstva, očitno pa odločitev komisije ni bila všeč niti igralcu, ki je igral Kena (Ryanu Gosilngu), ki je povedal: "Premalo je reči, da sem razočaran, ker nista bili nominirana v svojih kategorijah."

Ryan Gosling in Margot Robbie - Barbie
Ryan Gosling in Margot Robbie - BarbieFOTO: Profimedia

"Tako sem počaščen, da sem nominiran skupaj z mojimi neverjetnimi soigralci, ki so igrali v drugih odličnih filmih. In nikoli si nisem mislil, da bom to rekel, vendar sem izjemno ponosen, da utelešam plastično lutko po imenu Ken," je dodal.

Svet jo pozna kot 'grdo račko', zdaj pa je vse pustila brez besed
Preberi še
Svet jo pozna kot 'grdo račko', zdaj pa je vse pustila brez besed

"Ampak Kena ni brez Barbie in ni filma o Barbie brez Grete Gerwig in Margot Robbie, ki sta najbolj zaslužni za ta neverjeten film," je še povedal. Podobnega mnenja je tudi njegova soigralka America Ferrera, ki jo sicer poznamo po vlogi 'Grde račke'. Ta je za Variety povedala, da je zelo razočarana, ker Robbie in Gerwigova nista bili nominirani.

Več o tem, kdo vse je prejel nominacijo, si lahko preberete v članku Oskarji 2024: to so letošnji nominiranci

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ryan Gosling kot Ken v filmu Barbie.
Ryan Gosling kot Ken v filmu Barbie.FOTO: Profimedia

Do dejanskega razkritja prejemnikov častne nagrade oskar pa vabljeni na VOYO, kjer si lahko ogledate kar dva filma, v katerih je prav tako v glavni vlogi blestel Ryan Gosling! Prvi je zgodovinska komična drama Velika poteza (Big Short), drugi pa kriminalni triler Vožnja (Drive).

To so najlepši 'Barbie' stajlingi, v katerih je blestela Margot Robbie
Preberi še
To so najlepši 'Barbie' stajlingi, v katerih je blestela Margot Robbie
Vsi govorijo o njeni obleki, ko jo boste videli, boste razumeli, zakaj
Preberi še
Vsi govorijo o njeni obleki, ko jo boste videli, boste razumeli, zakaj

Vir: index.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387