Zadovoljna.si
Patrick Dempsey

Novice

To je najbolj seksi moški na svetu leta 2023

Zadovoljna.si
08. 11. 2023 08.25
0

Igralec Patrick Dempsey je osvojil naziv najbolj seksi moškega leta 2023 po izboru revije People.

Patrick Dempsey, ki je zaslovel že leta 1987 s svojo vlogo v filmu "Ljubezni ne moreš kupiti", je ohranil svoj čar in priljubljenost skozi desetletja. Poznamo ga po vlogi nevrokirurga Dereka Shepherda iz serije "Talenti v belem", kjer je očaral številne gledalke in gledalce po vsem svetu.

Za 57-letnega igralca je to laskavo priznanje prišlo kot prijetno presenečenje. Dempsey je povedal, da je bil popolnoma šokiran ob novici, in se ob tem šaljivo spomnil svoje vloge družice v filmu "Kako ugrabiti nevesto" iz leta 2008, kjer je zaigral družico svoje najboljše prijateljice. "Vedno sem bil družica!" je dejal s smehom.

Najbolj seksi Slovenec navdušil z mišicami
Preberi še
Najbolj seksi Slovenec navdušil z mišicami

Dempsey je prav tako poudaril, da je zanj najpomembnejša vloga v življenju vloga družinskega človeka. Poročen je z umetnico ličenja Jillian, s katero ima tri otroke: 21-letno hčer Talulo in 16-letna dvojčka Sullivana in Darby. Prav tako je izpostavil svojo predanost organizaciji Dempsey Center, ki jo je ustanovil v čast svoji pokojni mami in se posveča podpori bolnikom z rakom in njihovim bližnjim.

Patrick Dempsey je najbolj seksi moški leta 2023!
Patrick Dempsey je najbolj seksi moški leta 2023!FOTO: Profimedia

V intervjuju za revijo People je Dempsey izrazil veselje in ponos ob na novo pridobljenem nazivu ter dejal: "Lepo je biti priznan, seveda pa je tudi moj ego nekoliko zrasel, a mi to daje le še več možnosti, da ga uporabim v pozitivni smeri." S tem je nakazal, da želi svojo prepoznavnost uporabiti za dobrodelne namene. 

Dempsey je prav tako strasten ljubitelj dirkalnih avtomobilov in njegova strast ga je vodila do vloge v filmu "Ferrari", ki ga je režiral Michael Mann. Film ga je naučil pomembne lekcije sprejemanja tveganja in uresničevanja svojih sanj. "To me je naučilo, če si nekaj res želiš, moraš to narediti sam," je povedal igralec.

To je najbolj seksi duhovnik na svetu
Preberi še
To je najbolj seksi duhovnik na svetu

Kljub laskavemu nazivu najbolj seksi moškega leta 2023 Patrick Dempsey ostaja skromen in poudarja, da je vrhunec svojega življenja dosegel že pred mnogimi leti. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Patrick Dempsey je najbolj seksi moški leta 2023.
Patrick Dempsey je najbolj seksi moški leta 2023.FOTO: Profimedia
Ženske pravijo, da je to najbolj seksi moški v Veliki Britaniji
Preberi še
Ženske pravijo, da je to najbolj seksi moški v Veliki Britaniji
Dr. Vasilije je najlepši zdravnik na Balkanu
Preberi še
Dr. Vasilije je najlepši zdravnik na Balkanu

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395