Zadovoljna.si
Vezenina - 2

Veseli december

/ Oglas

Personalizirane vezenine so lahko idealno darilo!

P.R.
20. 12. 2017 07.49
0

December je mesec obdarovanja in s tem neskončnega spraševanja kaj komu podariti, ko pa vsi že vse imajo. To zadrego lahko rešite s personaliziranimi izdelki v Vezenini, s katerimi boste presenetili in razveselili svoje najdražje.

Vsak izdelek je unikaten, saj je ročno izvezen na starinskih strojih, ki so jih pri Vezenini ponovno ubodili v življenje. Najboljše pri vsemu pa je to, da obdarjenec ve da ste se potrudili in mu prinesli darilo namenjeno samo za njega. Z darilom iz Vezenine preprosto ne morete zgrešiti.

Vezenina - 1
Vezenina - 1FOTO: Vezenina

V Vezenini najdete pestro izbiro artiklov za dom, družino in prijatelje. Bogat kuhinjski program zajema pestro izbiro predpasnikov in kuharskih kap. Od klasičnih za vse kraljice kuhinje, do bolj živahnih za vse missice v kuhinji. Seveda ne gre brez otroških predpasnikov za vse mini šefe in šefice, kot tudi moških predpasnikov, tako da bo tudi vsak žar mojster prišel na svoj račun.

Najdete pa tudi vse ostalo za kuhinjo od kuhinjskih krp, prijemalk, košar za kruh, vreč za kruh, ki se jim prav tako lahko doda živahen napis.

Vezenina - 2
Vezenina - 2FOTO: Vezenina

Prav tako je možno izvesti imena malčkov na slinčke, kopalne plašče, pončote, brisače s kapuco, ter še mnogo drugih uporabnih stvari, ki so kasneje z izvezenim imenom tudi spomin na otroštvo.

Vezenina - 3
Vezenina - 3FOTO: Vezenina

Čaka Vas tudi pestra ponudba brisač in sobnih copatov, ki so darilo s katerim ne morete zgrešiti, ko ste v dvomih kaj komu podariti, saj jih ni nikoli preveč. Seveda pa pri nas najdete še mnogo drugih artiklov, saj imamo vsakič kaj novega, prav vse stvari pa lahko popišemo po Vaših željah.

Vezenina - 4
Vezenina - 4FOTO: Vezenina

Skozi celo leto najdete Vezenino v centru Ljubljane na Starem trgu 4 v času veselega decembra pa še na božično novoletnih sejmih v Supernovi na Rudniku, Cityparku v BTC-ju in Citycentru v Celju. Najbolj osebna darila pa si lahko pogledate tudi na www.vezenina.com

Vezenina - 5
Vezenina - 5FOTO: Vezenina

Naročnik: Rverona, d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375