Zadovoljna.si
Gorski zdravnik

Novice

Ta datum smo Slovenci nestrpno čakali

E.R.
07. 05. 2024 10.18
0

Najbolj priljubljena slovenska serija Skrito v raju se počasi zaključuje, nadomestila pa jo bo najnovejša sezona Gorskega zdravnika. Kdaj točno, lahko izveste v nadaljevanju.

Slovo prve sezone slovenske uspešnice Skrito v raju na POP TV odpira prostor novim zapletom priljubljenega Gorskega zdravnika. Od 21. maja dalje ob 20.00 vas dr. Gruber skupaj s svojo družino in novimi zapleti pričakuje med idiličnimi avstrijskimi gorami.

Gorski zdravnik se vrača z novo. 17. sezono!
Gorski zdravnik se vrača z novo. 17. sezono!FOTO: ZDF

Gorski zdravnik Martin Gruber se vrača na POP TV v novi, že 17. sezoni priljubljene serije. Tudi tokrat bo priskočil na pomoč ljudem, ki se bodo znašli v težavah v gorskem svetu, medtem ko se bo ravno tako moral soočiti s preglavicami v zasebnem življenju ter poskrbeti za prihodnost svoje družine.

Tega o gorskem zdravniku gotovo še niste vedeli!
Preberi še
Tega o gorskem zdravniku gotovo še niste vedeli!

Igralec Hans Siegel, ki je pred leti s svojim obiskom Slovenije povzročil neverjetno navdušenje, je med gledalci še vedno izjemno priljubljen. Na POP TV so deževala vprašanja, kdaj bomo lahko gledali novo sezono. "Trudimo se prisluhniti željam naših gledalcev, ker program ustvarjamo zanje. Izjemno smo veseli in počaščeni nad odzivom serije Skrito v raju, z enakim navdušenjem pa pričakujemo tudi novo sezono Gorskega zdravnika. Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega, zato jih bomo z novimi zgodbami razvajali od konca maja dalje," je povedala Danica Knego, programska direktorica Pro Plus.

Ženska, ki jo gorski zdravnik ljubi že več kot 15 let
Preberi še
Ženska, ki jo gorski zdravnik ljubi že več kot 15 let

Igralska zasedba več ali manj v enaki postavi na Tirolskem snema serijo že od leta 2008, vmes so pobrali tudi nekaj televizijskih nagrad, malo mestece Ellmau pa je postalo pomembna destinacija filmskega turizma. Da so gore tako ali drugače blizu glavnemu igralcu, je dokazal tudi na obisku pri nas, ko se je odpravil na Šmarno goro. Morda pa je zvonček želja, na katerega je pozvonil, uresničil željo po novi sezoni ...

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399