Zadovoljna.si
Brad in Angelina

Novice

Razkrite nove podrobnosti o umazani ločitvi znanega para

N. Č.
15. 06. 2023 05.00
1

Pravna bitka Brada Pitta in Angeline Jolie se nadaljuje. Trenutno se vse vrti okoli vinske kleti Chateau Miraval, ki sta jo kot par kupila leta 2008, zaupni viri pa iz dneva v dan razkrivajo nove podrobnosti o dogodkih, ki so vodili do ločitve, in o pravni bitki, ki traja še danes.

Leta 2016 je svet pretresla novica o ločitvi enega najbolj priljubljenih in zaljubljenih parov v Hollywoodu, toda danes vemo, da njuno skupno življenje ni bilo vedno tako pravljično, kot smo vsi mislili. 

O dogodkih, ki so vodili do ločitve Angeline Jolie in Brada Pitta, so spregovorili tudi številni zaupni viri, ki so javnosti zaupali, da je med njima začelo vreti že približno leto dni, preden je Angelina naposled le vložila zahtevo za ločitev od zvezdnika filma Klub golih pesti.

Razkrili podrobnosti hudega prepira med Bradom Pittom in Angelino Jolie
Preberi še
Razkrili podrobnosti hudega prepira med Bradom Pittom in Angelino Jolie

"Poskušala sta obdržati svoje prepire med seboj in poudarila sta, da se nikoli ne prepirata pred otroki. No, tako je bilo vse do letala," je povedal eden od virov in dodal, da naj bi Pitt kmalu po vzletu Angelino obtožil, da je preveč spoštljiva do otrok.

Dogajanje na letalu je le še eskaliralo, ko se je Brad napil in je njegovo obnašanje ušlo izpod nadzora. "Njegovo obnašanje je bilo nesprejemljivo, vendar se je nemudoma opravičil in priznal, da je prestopil mejo, kar bo za vedno obžaloval. Takoj je skušal situacijo popraviti in se oddolžiti," je še povedal vir, ki nekdanji par dobro pozna. 

Brad Pitt in Angelina Jolie
Brad Pitt in Angelina JolieFOTO: Profimedia

Kmalu po incidentu na letalu je Angelina vložila zahtevo za ločitev in začela se je dolga pravna bitka, ki se je po večini vrtela okoli skrbništva njunih šestih otrok, še danes pa se veliko govori o usodi vinske kleti Chateau Miraval, ki sta jo leta 2008 kupila skupaj kot par.

"Februarja 2021 se je Pitt odločil kupiti Joliejino polovico vinske kleti Chateau Miraval za 50 milijonov evrov, vendar Jolie trdi, da je Pitt zahteval pogodbo o nerazkritju informacij oz. da se Jolie prepove, da bi zunaj sodišča razpravljala o kakršnem koli Pittovem osebnem vedenju do nje ali družine," je povedal vir in dodal, da je Angelina njegov predlog zavrnila, saj se ni strinjala s pogodbo o nerazkritju informacij. 

Ogoročeni Brad Pitt nekdanjo ženo obtožil spletkarjenja
Preberi še
Ogoročeni Brad Pitt nekdanjo ženo obtožil spletkarjenja

Angelina naj bi še istega leta na skrivaj prodala svoj delež omenjene vinske kleti ruskemu oligarhu Juriju Sheflerju, to pa je močno razburilo zvezdnika filma Ad:Astra, ki je prepričan, da je bila njegova nekdanja žena zavezana k temu, da svojega deleža ne bo prodala brez dovoljenja drugega. Angelina je to njegovo trditev zanikala in dodala, da takšen dogovor nikoli ni obstajal. 

Medtem ko je Pitt videl prodajo njenega deleža kot izdajo, pa viri blizu Joliejeve trdijo, da je bila prodaja zgolj poslovna transakcija, do katere je imela vso pravico. "V prizadevanju, da bi ohranila svoje duševno zdravje in dobro počutje, je iskala in našla tisto, za kar je verjela, da bi bil dober poslovni partner za Pitta," je še dodal vir. 

Otroci Brada Pitta in Angeline Jolie
Otroci Brada Pitta in Angeline JolieFOTO: Profimedia

Kljub temu, da posestva Chateau Miraval že od septembra 2016 ni obiskal noben član njune družine, se pravna bitka v tej zadevi še vedno nadaljuje. Poslovanje vinske kleti namreč preiskujejo tudi francoske oblasti. 

V kolikor bi radi izvedeli več podrobnosti o umazani ločitvi slavnega hollywoodskega para, si lahko na VOYO ogledate ameriški dokumentarni film z naslovom Brad in Angelina

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Brad Pitt in Angelina Jolie
Brad Pitt in Angelina JolieFOTO: Profimedia
Angelina Brada ujela na laži
Preberi še
Angelina Brada ujela na laži
To mu je pomagalo po ločitvi od Angeline Jolie
Preberi še
To mu je pomagalo po ločitvi od Angeline Jolie

Vir: dailymail.co.uk

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399