Zadovoljna.si
Liposukcijska dieta

Novice

/ Oglas

Sarajevski filmski festival - režiser šokiral občinstvo z novim videzom!

P.R.
23. 08. 2022 05.00
0

Sarajevski režiser Pjer Žalica, avtor filma "Praznik dela", je imel privilegij zapreti letošnji 28. filmski festival v Sarajevu (SFF). Poleg tega, da je posnel odličen film, je režiser vse prisotne navdušil s svojo novo podobo, saj je Pjer Žalica v nekaj mesecih z "izposojo" Liposukcijske diete od Kolinde Grabar Kitarović izgubil kar 60 kilogramov.

Pjer Žalica
Pjer Žalica FOTO: Arhiv naročnika

Režiser je za premiero filma shujšal 60 kilogramov

Čeprav smo vajeni, da igralci delajo preobrazbe za različne vloge v filmih, se je režiser tokrat preobrazil do neprepoznavnosti. Med snemanjem filma v Sarajevu se je držal posebne diete, s katero je izgubil kar 60 kilogramov! Če pa Pjera Žalico vprašate, kaj je bil njegov največji uspeh v zadnjem letu, bo brez zadržkov rekel: liposukcijska dieta, ki mu je spremenila življenje. Zato se je na festivalu poleg filmov pogosto govorilo tudi o dieti, saj so mnogi na rdeči preprogi blesteli s svojim novim videzom. Skupaj s Pierom so se diete držali nekateri igralci filma, med drugim njegova žena, igralka Jasna Žalica, ki je zaslovela z vlogo Šefike v priljubljeni seriji "Nor, zmeden, normalen", rezultat pa je bil -15 kg. Da je dieta postala priljubljena med igralci, potrjuje tudi zgodba igralca iz BiH Damira Kusture, ki je v šestih mesecih shujšal 60 kilogramov. Govori se tudi o številnih hrvaških zvezdnicah, pa tudi o igralcih iz Hollywooda, ki so preizkusili Liposukcijsko dieto.

Kaj je Liposukcijska dieta?

Ta priljubljena shujševalna metoda temelji na živilih, ki sodijo v Sredozemsko prehrano, sam protokol pa je zasnovan kot kratkotrajni poseg na odvečno telesno maso. Poleg rib, mesa, zelenjave in oljčnega olja so uporabljene posebne rastlinske vlaknine, ki prispevajo k občutku sitosti in aminokisline, ki ohranjajo mišično maso. Klinični testi diete so potrdili, da dieta nima negativnih učinkov na zdravje, v dveh tednih pa omogoča zmanjšanje maščobnih zalog za 9 odstotkov. Protokol je poimenovan Liposukcijska dieta.

Pjer Žalica
Pjer ŽalicaFOTO: Arhiv naročnika

Kako deluje program hitrega hujšanja?

"Liposukcijska dieta deluje na principu prisile telesa, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami. Presnovna pretvorba maščobe v energijo poteka s pomočjo protokola, ki vključuje Sredozemsko prehrano in pripomočke za hujšanje, ki vam omogočajo, da ne čutite lakoto, da nimate padca energije in sladkorja v krvi, prve rezultate pa vidite že po 48 urah, pojasnjuje Giovanni Mandra, avtor diete. Osebno je pomagal izgubiti odvečno težo številnim zvezdnikom, med drugim Kolindi Grabar Kitarović, Nedi Ukraden, Željku Samardžiću, Halidu Bešliću in nekaterim hollywoodskim zvezdam. "Z enim protokolom, ki traja 14 dni, lahko izgubite 7-10 % začetne telesne teže. Dieta je enostavna za uporabo in varna za vaše zdravje," trdi avtor.

Kako začeti s protokolom hujšanja?

Avtor diete ima odprte svetovalnice in dostopne diete v številnih evropskih državah, tudi v Sloveniji, center za pomoč uporabnikom pa se nahaja v Ljubljani. Izkoristite poletni popust, ki traja do konca avgusta, vse kar morate storiti je, da pokličete International Health na 070 922 722 ali obiščete spletno stran www.LipoDIET.si. Ekipa International Health vas bo usmerila v vse podrobnosti programa in vas vodila skozi celoten proces hujšanja, naročite pa se lahko tudi na brezplačen osebni posvet z avtorjem diete v Ljubljani.

Pjer Žalica
Pjer ŽalicaFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je International health.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399