Zadovoljna.si
Matic Herceg

Novice

Seksi Slovenec leta 2023 bo skočil v Ljubljanico

Zadovoljna.si
21. 12. 2023 11.15
0

Poklepetali smo z najbolj seksi Slovencem letošnjega leta. To je v ponedeljek postal radijski voditelj Matic Herceg.

Na spletni strani Zadovoljna.si smo letos ponovno izbrali najbolj seksi znanega Slovenca. Naziv je tokrat osvojil priljubljeni radijski voditelj Matic Herceg, drugo mesto pa je osvojil priljubljeni zapeljivec Žan Serčič.

Za letošnji naziv so se sicer potegovali še Denis Avdić, Robert Roškar, Miha Deželak, šarmantni Andrej Škufca, zabavni Lado Bizovičar, priljubljeni Gregor Trebušak, Tim Novak in Alen Ploj, ne smemo pa pozabiti niti na nekdanjega predsednika Republike Slovenije, Borut Pahor si je namreč prislužil odlično tretje mesto!

Intervju – Matic Herceg

Si si želel zmage, ko si videl, da si se znašel na našem seznamu?

Iskreno sem bil presenečen, da sem se znašel na tem seznamu. Avdić, Bizovičar, Pahor, Škufca in ostala smetana. Na koncu pa še super finale proti Žanu Serčiču. Presenečen? Zagotovo! Tako kot vsi drugi.

O zmagi nisem niti razmišljal, ker se mi je zdelo nenavadno, da bi se to lahko zgodilo.

Kako se počutiš ob tem, da si bil izbran za najbolj seksi Slovenca leta 2023?

Kako se počutim? Življenje se mi je čisto spremenilo! Več let truda, odrekanj, švica ... Ampak uspelo nam je!!! Vsakič, ko slišim, da sem najbolj seksi Slovenec leta, se iz srca nasmejim! Zaenkrat to vse sprejemam kot zabavo! 

Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2023?
Preberi še
Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2023?

Katera lastnost je po tvojem mnenju prepričala ljudi, da si postal najbolj seksi Slovenec leta 2023? Ali meniš, da si zmagal samo zato, ker moraš zdaj skočiti v Ljubljanico, ali so bile za tvojo zmago zaslužne tudi druge lastnosti?

Mislim, da je moja sproščenost, nasmejanost, iskrenost ... Pa tudi to, da sem prostovoljni gasilec,  močno prispevalo pri tem, da sem prišel do naziva. Definitivno pa je imel veliko vlogo tudi skok v Ljubljanico! 

Ko sem odprl Instagram in videl, koliko ljudi si me želi videti v Ljubljanici, sem rekel ... Okej, to bo še napeto! In evo! Zmagal sem! Kar so sodelavci z radia Antena obljubili, bom jaz izpolnil. 

To je najbolj seksi duhovnik na svetu
Preberi še
To je najbolj seksi duhovnik na svetu

Ohladitev v Ljubljanici naj bi se zgodila januarja. Se morda že pripravljaš? Kako so videti tvoje priprave?

Za "nagrado" me čaka skok v mrzlo Ljubljanico! Kdaj? Poleti? Seveda, da ne. Na Anteni ne delamo normalnih in logičnih stvari. Skok se bo zgodil 16. 1. 2024. Najprej bi se iz srca NE zahvalil vseeem, ki ste glasovali, ker me želite videti v Ljubljanici. Vsem, ki pa resno tako mislite ... Pa svetujem obisk okulista. 

Šalo na stran! Hvala iz srca portalu Zadovoljna.si in vsem, ki ste glasovali zame! Se vidimo 16. 1. v centru Ljubljane! 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387