Zadovoljna.si
71284905 2558267814253935 8716665105376346112 n

Novice

Gaja Filač razkrila, kaj bi bila po poklicu, če ne bi bila igralka

N. Č.
07. 03. 2024 10.25
0

Gaja Filač trenutno prav gotovo spada med najbolj priljubljene slovenske igralke, od ponedeljka do petka nas namreč navdušuje s svojo vlogo Lare Dolenc v seriji Skrito v raju. Čeprav smo vsi trdno prepričani, da se je Gaja pri izbiri poklica pravilno odločila, pa je nedavno razkrila, da je vedno imela tudi tako imenovani 'plan B'.

Med snemanjem serije Skrito v raju je Gajo Filač in Mateja Zemljiča obiskala tudi novinarka spletne strani 24ur.com, za simpatični igralski par pa je pripravila tudi nekaj zanimivih vprašanj, ki so razkrila, kako dobro poznata drug drugega. 

To je slavna sestra Gaje Filač
Preberi še
To je slavna sestra Gaje Filač

Najprej ju je vprašala, kaj bi bila Gaja po poklicu, če ne bi bila igralka, ta pa je razkrila, da bi bila psihologinja. Na vprašanja je odgovarjal tudi Matej Zemljič, ki je na svojo tablico zapisal odgovor 'veterinarka'. "Pa ne vem, tko se mi zdiš za živali," je skušal nato utemeljiti svoj nepravilen odgovor, Gaja pa nad njegovo razlago ni bila preveč navdušena. 

Sledilo je vprašanje, kaj bi bil Matej po poklicu, če ne bi bil igralec, tudi tokrat pa sta na vprašanje odgovarjala oba. Matej je razkril, da nima tako imenovanega 'plana B', zato je na tablico preprosto zapisal poklic, ki ga je izbral. Tudi tokrat se njuna odgovora nista ujemala, Gaji se je namreč zdelo, da bi bil Matej lahko odličen fitnes trener. 

Kako dobro se poznata Gaja Filač in Matej Zemljič?
Kako dobro se poznata Gaja Filač in Matej Zemljič?FOTO: POP TV
Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec
Preberi še
Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec
Matej Zemljič presenetil s spremembo videza
Preberi še
Matej Zemljič presenetil s spremembo videza

Celoten test njunega prijateljstva si lahko ogledate v video posnetku, ki je objavljen na 24ur.com

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387