Zadovoljna.si
Matej Zemljič - naslovna ig

Novice

Matej Zemljič presenetil s spremembo videza

N. Č.
05. 03. 2024 05.00
0

Slovenski igralec Matej Zemljič, ki ga trenutno spremljamo na POP TV v priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju, je na svojem profilu na Instagramu presenetil z drastično spremembo videza.

Matej Zemljič
Matej Zemljič FOTO: Instagram profil Mateja Zemljiča

Matej Zemljič, ki v priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra eno izmed glavnih vlog, je na svojih družbenih omrežjih objavil fotografijo z brado in brki, omenjeni videz pa je v popolnem nasprotju z njegovo vlogo Marka Steinerja.

Simpatični igralec je na Instagramu v objavi razkril, da je drastično spremenjen videz posledica snemanja novega filma, v katerem bo uprizoril fanta po imenu Tibor. 

Njegova sprememba videza je požela veliko pozornosti, v zgodbi na Instagramu, ki izgine po 24 urah, pa je ustvaril celo anketo, v kateri svoje sledilce in oboževalce sprašuje, ali naj obdrži brado ali ne. Pozneje je na profilu objavil tudi rezultate omenjene ankete in zapisal: "Mislim, da je zadeva jasna."

77 % vprašanih je Mateju svetovalo, naj se brade znebi, 23 % vprašanih pa meni, da mu brada pristaja. Kaj pa menite vi? Svoj odgovor zapišite v komentar. 

Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec
Preberi še
Razhod ga je tako potrl, da jo je ignoriral še ves mesec
Igralci, ki jih spremljamo v seriji Skrito v raju
Preberi še
Igralci, ki jih spremljamo v seriji Skrito v raju
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387