Zadovoljna.si
Skrito v raju

Novice

Matej Zemljič iz Skrito v raju iskreno o snemanju intimnih prizorov

N. Č.
12. 04. 2024 05.00
0

Matej Zemljič, eden izmed trenutno najbolj priljubljenih slovenskih igralcev, ki ga lahko od ponedeljka do petka spremljamo v seriji Skrito v raju, je na svojem družbenem omrežju razkril nekaj podrobnosti glede snemanja intimnih prizorov.

Matej Zemljič, ki v slovenski seriji Skrito v raju igra Marka Steinerja, je na svojem družbenem omrežju razkril nekaj podrobnosti glede samega snemanja te priljubljene in lahkotne serije.

To se bo ta teden dogajalo v Skrito v raju
Preberi še
To se bo ta teden dogajalo v Skrito v raju
Matej Zemljič je na svojem Instagram profilu razkril nekaj podrobnosti o snemanju intimnih prizorov.
Matej Zemljič je na svojem Instagram profilu razkril nekaj podrobnosti o snemanju intimnih prizorov. FOTO: Instagram profil Mateja Zemljiča

Njegov lik, torej Mark Steiner, se v seriji zaplete kar z dvema dekletoma – Mio, ki jo igra Zala Djuric in Laro, ki jo igra Gaja Filač. Tako z eno kot z drugo je bil tako primoran posneti kar nekaj intimnih prizorov, v ospredju pa so bili predvsem sladki, poletni in romantični poljubi. 

Kako se pripraviti na snemanje intimnega prizora?

Gre za vprašanje, ki zanima tudi številne gledalce. Matej se je odločil, da poteši njihovo radovednost, zato je na svojem Instagram profilu odgovoril na vprašanje in razkril, kako se mu zdi, da se mora v seriji poljubljati s kar dvema dekletoma. 

"Vse intimne prizore smo izpeljali kar se da profesionalno. Pred vsakim prizorom smo se o vsem pogovorili, da smo se počutili kar se da varno. Vedno se naredi neke vrste 'koreografija', da se nič ne prepusti naključju," je v svoji Instagram zgodbi zapisal Matej.

Tega o Saški iz Skrito v raju zagotovo še niste vedeli
Preberi še
Tega o Saški iz Skrito v raju zagotovo še niste vedeli

Priznal je tudi, da so vsi poljubi v seriji 'dobesedni' in dodal, da je v primeru snemanja teh prizorov priporočena ustna higiena, pomagali pa naj bi tudi čigumiji. 

Matej Zemljič presenetil s spremembo videza
Preberi še
Matej Zemljič presenetil s spremembo videza
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375