Zadovoljna.si
Andjelina Luković - 2

Novice

Prvi srbski 'plus size' model: 'Ženske, bodite ponosne na svoje obline!'

J.V.
17. 08. 2016 07.46
5

Andjelina Luković je prva srbska 'plus size' manekenka. Tako kot marsikatera druga lepotica polnejših oblin se je tudi sama dolgo časa trudila izgubiti odvečne kilograme in preizkusila številne diete, a je kmalu spoznala, da diete ne delujejo in se je raje odločila za normalen način življenja z veliko telovadbe.

Andjelina Luković - 2
Andjelina Luković - 2FOTO: Pinterest

»Vse sem poskusila, da bi se znebila tistih petih kilogramov in moj oče se je zaradi tega vedno jezil. Vedno mi je govoril, da je zdravje najbolj pomembno. Vedno sem bila bolj okrogla in nekako nisem mogla doseči konfekcijske številke 36. Zelo hitro sem spoznala, da so diete grozne in začela normalno živeti in telovaditi,« pravi Andjelina. Danes se v svojem telesu počuti odlično, veliko dela in je videti zelo ženstveno.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Andjelina Luković - 1
Andjelina Luković - 1 FOTO: Pinterest

»Jem vse in uživam. Seveda se trudim jesti zdravo hrano in vsak dan telovadim, ker moram biti v odlični formi. Snemanja trajajo tudi po 12 ur in zato moram imeti kondicijo, da zdržim.«

Srbska lepotica je pred nekaj dnevi na svojem Facebook profilu objavila fotografije, na katerih nima niti kančka ličil. S tem je želala mladim dekletom sporočiti, da se jim ni treba za vsako ceno truditi, da bi bile popolne.

»Sprejmite se. Sprejmite, da imate težave s kožo na obrazu in je ne skrivajte pod kilogrami pudra (kar sem jaz počela do sedaj),« je zapisala Andjelina in nadaljevala: »Ne ozirajte se na to, kaj vam bo kdo rekel, ne morete biti vedno 'najlepše', bodite samo lepe. Ni vam treba ravnati las, če so ti uničeni in poškodovani, negujte jih. Nihče ni popoln, vsak ima pomanjkljivosti, nepopolnosti, na katerih je treba delati. Toda bistvo je v tem, da težavo sprejmemo, se z njo soočimo in jo poskušimo rešiti, ne od nje bežati. To je moje sporočilo vsem. Rešite se kompleksov.«

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404