Zadovoljna.si
srebrni čevlji

Novice

/ Oglas

Srebrni čevlji za wow učinek

PR
08. 04. 2024 05.00
0

Pomlad je prinesla sveže modne trende, med katerimi letos izstopajo čevlji v metalik odtenkih.

Ti bleščeči kosi obutve so nepogrešljiv del pomladnih stajlingov, saj z njimi v hipu razkošno dopolnimo vsak videz. V novih kolekcijah čevljev na mass.si lahko tako že najdete udobne sandale, elegantne salonarje in prefinjene balerinke v zlati, srebrni in drugih kovbinskih odtenkih. V vsakdanje modne kombinacije prinašajo pridih glamurja in ekskluzivnosti, dodajo jim svežino in živahnost, obenem pa tudi dovršenost in eleganco. Sandali v zlati ali srebrni barvi so odlična izbira za sproščene in toplejše spomladanske dni, salonarji v metalik odtenkih pa so kot nalašč za posebne priložnosti, kot so poroka, maturantski ples in večerne dogodke. Ne glede na to, ali se odločimo za klasičen črn kostim ali pa za pisano obleko, bodo takšni salonarji zagotovo popestrili naš videz.

Dva trenda v enem 

Tudi to sezono bodo eden izmed bolj iskanih modnih kosov zagotovo polsandali, ki ponujajo neprekosljivo kombinacijo udobja in stila. Z njimi si lahko damo duška s številnimi možnosti kombiniranja, saj jih lahko nosimo tako čez dan kot tudi za elegantne priložnosti. olsandali v kovinskem odtenku so zares zmagovalna trendovska modna kombinacija. 

Za bolj sproščene dnevne outfite jih obujemo h kavbojkam ali pa jih nosimo s širokimi lanenimi hlačami in suknjičem. S to kombinacijo ustvarimo brezčasen videz, kovinski lesk čevljev pa poskrbi, da je celoten ouftit nekaj posebnega. Polsandali v metalik odtenkih so tudi odlična izbira za elegantne priložnosti, še posebej, če izberemo zlate, ki so še dodatno okrašeni s pentljo. 

Srebrni čevlji za wow učinek
Srebrni čevlji za wow učinekFOTO: Arhiv naročnika

Must-have srebrni čevlji

Med obutvijo v metalik odtenkih pa izstopajo srebrni čevlji, ki bodo zagotovo kraljevali v modnih kombinacijah za toplejše dni. Vanje so se že zaljubile številne modne vplivnice, saj ta obutev njihovim stajlingom doda pridih futuristične elegance. Balerinke v srebrnem odtenku so odlična izbira za vsakodnevne stajlinge, saj so udobne in hkrati modne. So vsestranski čevlji, ki se odlično ujemajo s številnimi kosi oblačil in dodajo svežino vsakemu outfitu. Elegantna izbira za večerne dogodke s katero nikakor ne moremo zgrešiti, pa so okrašeni srebrni sandali in polsandali. Dodatki, kot so kamenčki in kristalčki jih naredijo še bolj privlačne in glamurozne in zagotovo bodo letos nepogrešljiv kos obutve za posebne priložnosti. 

Srebrni čevlji za wow učinek
Srebrni čevlji za wow učinekFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je MASS, d. o. o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375