Zadovoljna.si
Božični piškoti

Veseli december

/ Oglas

Svojim najdražjim morate letos poleg bonboniere nujno podariti to!

P.R.
05. 12. 2017 08.01
0

Veseli december je čas, ko pozabimo na »linijo« in si privoščimo kakšno razvado več. Mize so bogato obložene, v kuhinji diši po sveže pečenih piškotih – in bo že držalo, da je prav tako! A ob vsem tem ne smemo pozabiti na naše zobe, ki tako pridno meljejo vse te dobrote.

Nanodent - 5
Nanodent - 5FOTO:
Zato poskrbite za svoje najdražje – poleg tega, da jih razvajate s slastnimi bonbonierami, jim letos podarite še kvalitetno zobno ščetko!

Dobra novica je, da že skrbite za svoje zdravje, saj si vsak dan čistite zobe. Slaba novica pa, da to žal ni dovolj. Veliko raziskav v zadnjih letih je pokazalo številne nevarnosti, ključne za zdravje, povezane s tako rekoč vsemi zobnimi ščetkami.

Vaša zobna ščetka predstavlja udoben dom več kot 10 milijonom bakterijam, vključno z E-coli, kandido, stafilokoki in streptokoki bakterijami.

Nanodent - 2
Nanodent - 2 FOTO:

Žal pa kopičenje bakterij ni edina težava.

Skoraj vse zobne ščetke na trgu imajo ščetine, odrezane z ravnim rezom. Tako imajo robove dovolj ostre, da poškodujejo vaše dlesni in sklenino, medtem ko si umivate zobe (tudi uporaba mehke ščetke ne pomaga). Torej, vsakič ko si umivate zobe, v ustih ustvarjate krvavo kopel in številne nevidne mikro ranice.

Se spomnite vseh bakterij na svoji zobni ščetki?

Skozi nove ranice vstopijo v vaš krvni obtok ter povzročajo nevarne bolezni in okužbe. Zato je zobna ščetka vaš vsakodnevni nevidni sovražnik.

Vse to zveni precej strašljivo, vendar vam (še) ni treba zagnati panike. Čeprav so usta polna bakterij, obstaja način, da ostane vaša zobna ščetka čista, vi pa zdravi.

Če se želite posloviti od bakterij in krvavečih dlesni, hkrati pa svojim zobem zagotoviti naravno belino, izberite NANO-B ZOBNO ŠČETKO.
Če se želite posloviti od bakterij in krvavečih dlesni, hkrati pa svojim zobem zagotoviti naravno belino, izberite NANO-B ZOBNO ŠČETKO. FOTO:

REŠITEV:

Naravne antibakterijske lastnosti ločijo Nano-b od drugih zobnih ščetk, saj gre za ročno zobno ščetko, ki uniči 99,9 % bakterij.

BAKTERIJE – ZBOGOM!

V vsako ščetino zobne krtačke Nano-b so integrirani nanodelci srebra ali zlata z bambusovim ogljem. Ti mikroskopski delci oddajajo negativno nabite ione, ki prodrejo v celico bakterije ter zatrejo njeno dihanje in presnovo. Imajo visok sterilizacijski učinek, saj uničijo bakterije in njihovo razmnoževanje.

ŠE DANES ZAGOTOVITE SEBI IN SVOJIM NAJBLIŽJIM NANO-B ZOBNO ŠČETKO!Ne boste je želeli zamenjati.

Postopek je 100 % potrjen in izpolnjuje najstrožje zahteve kakovosti.

Zakaj izbrati Nano-b zobno ščetko?

- ker efektivno čisti medzobne prostore

- ker dvoplastna struktura ščetin združuje ščetkanje z učinkom zobnega nitkanja

- ker vaše dlesni ne bodo več krvavele

- ker srebro in zlato sterilizirata preko 650 različnih vrst bakterij

- ker za beljenje ne potrebujete strupenih kemikalij – bambusovo oglje je naravni belilec zob

Naročnik oglasa je Nanodent. 

Več o Nano-b ščetkah si preberite na spletni strani WWW.NANO-B.SI.
Več o Nano-b ščetkah si preberite na spletni strani WWW.NANO-B.SI.FOTO:

 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375