Zadovoljna.si
Hajdi

Novice

/ Oglas

Tako čevlje nosijo vplivnice

P.R.
17. 10. 2022 05.00
0

Letošnji trendi obutve prinašajo pestro ponudbo čevljev in navdih, kako jih nositi, smo poiskali pri modnih vplivnicah.

Prihajajo meglena jutra in kratki dnevi, a modna jesen kljub temu še zdaleč ne bo siva in dolgočasna. Tudi zahvaljujoč trendom obutve, ki so letos prava paša za oči in uslišana želja marsikatere modne navdušenke. V trgovinah Mass boste med čevlji priznanih blagovnih znamk, kot so Guess, Replay, Liu Jo, Steve Madden, Buffalo in Calvin Klein, zagotovo našli takšne po vašem okusu. Mi pa smo vam pripravili nekaj namigov modnih vplivnic, na katere trende moramo biti pozorni in kako jih lahko nosimo. 

Hajdi Korošec Jazbinšek
Hajdi Korošec Jazbinšek FOTO: Arhiv naročnika

Hajdi Korošec Jazbinšek 

Obožuje mokasine in "chunky" gležnjarje, oba modela čevljev pa kombinira tako na elegantna, kot na casual oblačila. Še posebej blizu ji je letos znamka Buffalo, saj gre za izjemno trendovsko obutev, še posebej, če je v beli ali kamelji barvi. 

Mokasine obuje za različne priložnosti, kombinira pa jih z elegantnimi hlačami, kavbojkami in oblekami, pravi pa, da so letošnjo jesen must have elegantna obutev salonarji v vpadljivih barvnih odtenkih.

Lorella Flego
Lorella Flego FOTO: Arhiv naročnika

Lorella Flego 

Vedno elegantna Lorella je že pregledala vse kolekcije obutve v trgovinah Mass in navdušil jo je trend bele in bež barve gležnjarjev in športnih copat, ki jih še posebej rada kombinira na hlačne kostime. Obutev, na katero morate biti po njenem mnenju letos še posebej pozorni, so gležnjarji. Nad njimi je navdušena zato, ker so udobni, izbrala pa bo model s srednje visoko, stabilno peto. To jesen pa se je zaljubila tudi v elegantne salonarje v vijolični barvi. Pravi, da zato, ker so zelo posebni, drzni in seksi.

Nina Retar
Nina RetarFOTO: Arhiv naročnika

Nina Retar

Nina obvlada t. i. "street style" in je zelo spretna pri kombinacijah casual outfitov in elegantne obutve. Njena najljubša jesenska obutev so visoki škornji, ki jih kombinira s pleteninami in oblekicami. Letos jo je navdušila tudi elegantna obutev, ki bo vsekakor pomemben del njenih stajlingov za hladnejše dni.

Nina Kolar
Nina KolarFOTO: Arhiv naročnika

Nina Kolar

Nina prisega na bele, bež ali črne robustne superge s platformo in pa gležnjarje, letos pa se je zagledala še v mokasine. Jesenske outfite pa si težko predstavlja tudi brez lahkih oprijetih gležnjarjev z debelo visoko peto.

Naročnik oglasa je Mass d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399