Zadovoljna.si
Watermans - 2

Veseli december

/ Oglas

Težave z lasmi? Poglejte, na kaj prisegajo uporabniki!

P.R.
15. 12. 2017 08.17
0

Čisto vsak od nas se v življenju lahko sooči z izpadanjem ali poškodbami las. Pogosto se pohecamo o moški plešavosti kot znaku modrosti, a dejstvo je, da tako pri ženskah kot pri moških zdravi in sijoči lasje pogosto pomenijo identiteto, izguba njih pa načne samozavest.

Za izpadanje, tanjšanje ali počasnejšo rast las so pogosto krive hormonske spremembe, stres, neustrezna prehrana, napačna nega, določene bolezni, včasih pa tudi nekateri načini zdravljenja. Pri tem ločujemo začasne poškodbe ter trajne poškodbe, ki jih težje ustavimo ali preprečimo.

Pa so vaši lasje zdravi? Za rast las pravimo, da poteka ciklično, saj je popolnoma naravno, da se izmenjujeta rast, mirovanje in izpadanje lasu. Če ste zaskrbljeni nad količino las, ki vam dnevno izpade, pa vas lahko pomiri dejstvo, da ni potrebno ukrepati, dokler vam dnevno ne izpade več kot 100 las.

ZA OBNOVO LAS NISO DOVOLJ SAMO VITAMINI IN OLJA!

Ko so naši lasje tanki, se mastijo, preveč izpadajo ali pa si enostavno želimo, da bi nam hitreje zrasli, pogosto posežemo po posebnih šamponih. Police so polne rešitev z vitamini in olji, ki naj bi obnovili naše lase, zato je zelo težko  presoditi, kateri je pravi za nas.

Žal vse premalokrat pomislimo, da morajo šamponi vsebovati tudi druge aktivne sestavine, ki bi bodisi pospeševale rast las ali pa pomagale odpravljati posledice hormonskega neravnovesja.

V Sloveniji zadnje mesece dosega Watermans® revolucija nege za lase, ki se je ozko specializirala v reševanje težav z lasmi in jo sestavljajo trije ključni izdelki za nego las: šampon, balzam in tonik. Vsi trije vsebujejo edinstveno formulo GrowMore™, ki je zasnovana in proizvedena v Angliji, ter je ni mogoče najti v nobenem drugem izdelku za lase.

NAJDEMO GA V SVETOVNIH MEDIJIH ...  KAJ PA PRAVIJO UPORABNIKI?

Na spletni strani Watermans® Slovenija lahko sami preverite kakovost in sestavine Watermans® izdelkov, saj so ti brez sulfatov in parabenov, vsebujejo pa obilico naravnih sestavin za hitrejšo rast las, kot so: biotin, kofein, arganovo olje, rožmarin, alantoin, proteini volčjega boba ter vitamini H, B7, B3, B6, C in E. Več o tej patentirani formuli GrowMore™ lahko preberete tukaj »

Šampon za rast las Watermans stimulira ponovno rast las, zagotovi bolj goste lase in popravi poškodovani lasišče. Lasnim mešičkom zagotavlja kisik in hranila, ki so potrebna za razvoj las ter je naravni zaviralec dihidrotestosterona (DHT), glavnega povzročitelja plešavosti pri moških in ženskah.

Balzam s holesterolom, kofeinom in rožmarinom je primeren za vse vrste las. Poleg tega, da obnavlja, neguje in vlaži, zaščiti in popravi, okrepi lase od korenin do konic, tudi simulira rast las, izboljša prekrvavitev lasišča in vsebuje aktivno formulo za preprečevanje izpadanja las.

Čeprav je linija v Sloveniji na voljo šele od junija,  se pozitivna mnenja o izdelku (tako doma, kot v tujini) kar vrstijo:

 

Watermans - 3
Watermans - 3FOTO: Watermans
Watermans - 4
Watermans - 4FOTO: Watermans
Watermans - 5
Watermans - 5FOTO: Watermans
Watermans - 1
Watermans - 1FOTO: Watermans

Preberi več mnenj naših uporabnikov tukaj

SANJA GROHAR, IRIS MULEJ, BLOGERKA URŠKA PAVČNIK (OOPSI) …

… vse imajo čudovite lase in prisegajo na Watermans® izdelke - revolucijo v negi las. Poglejte, kaj pravi Iris Mulej:

»Mene je prepričal iz treh vidikov, prvi je ta, da se mi je lasišče nehalo mastiti rezultati pa so bili vidni že po prvem pranju!! Potem druga stvar glede Watermans Slovenija, ker trdijo, da vam bodo lasje hitreje zrastli, sem si izmerila lase v začetku junija in pa par dni nazaj. Ko sem videla razliko, sem bila res presenečena, iz 66 cm imam danes po treh mesecih lase dolge 72cm!!! In tretja stvar, je moj dragi Admir Barcic . On, tipično kot moški sploh nič ne verjame tem "Beauty" zadevam, no in prav on mi po par tednih uporabe reče "ej piki, tole so pa res top šamponi, ful imam lepe lase, pa ful so mi zrasli!"... ja, tako...in zdaj sprašuje kje sem jih kupila, ker mu jih je že zmanjkalo...gremo v nabavo! To so te moje tri točke, ki so me prepričale.«

Watermans - 2
Watermans - 2FOTO: Watermans
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Naročnik oglasa je Nourabela d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375