Zadovoljna.si
Uroš Perić

Novice

Priljubljeni slovenski glasbenik svojo zvezo okronal s poroko

Zadovoljna.si
14. 07. 2023 09.40
0

Uroš Perić, svetovno priznani blues in soul pevec, in njegova srčna izbranka Nataša sta se odločila, da svojo petletno zvezo okronata še s poroko. Večno zvestobo sta si obljubila na matičnem uradu v Celju, kjer ju je presenetila Fia Selič in jima zaigrala na klavir.

Uroš Perić, svetovno priznani soul in blues pevec, ki se je z glasbo sicer začel profesionalno ukvarjati šele pri 27 letih, se je odločil, da je čas, da svoji srčni izbranki Nataši obljubi večno zvestobo. 

Poročila sta se na matičnem uradu v Celju, preprost obred pa se je odvil v ozkem družinskem krogu."Poročila sva se v poročni dvorani celjskega matičnega urada, poročil pa naju je župan Matija Kovač," je o poroki povedal Uroš in dodal, da mu je celjski župan v mesecu aprilu podaril Srebrni celjski grb Mestne občine Celje, ki si ga je prislužil za svoje uspešno dosedanje delo. 

Znana Slovenka bo že tretjič postala mama
Preberi še
Znana Slovenka bo že tretjič postala mama

"Dejansko je bila poroka zelo intimna, v družinskem krogu. Z Natašo sva si zgolj želela najino zvezo okronati še s poroko," je še povedal vidno zaljubljen mladoporočenec.

Uroš Perić
Uroš PerićFOTO: Gregor Katič

Svetovno priznani glasbenik je razkril še nekaj podrobnosti o sicer intimni poroki. "Na matičnem uradu naju je presenetila Fia Selič in nama igrala na klavir. To je bilo res lepo presenečenje. Poročne prstane pa sta nama nataknila najina otroka, moj sin Nikola in Natašina hči Gabriela," je povedal.

Znana Slovenka potrdila, da pričakuje drugega otroka
Preberi še
Znana Slovenka potrdila, da pričakuje drugega otroka

Po kosilu so odšli k ženinim staršem na dom, kjer se je zabava nadaljevala dolgo v noč, a Uroš pove, da se je ob peti uri zjutraj že odpravil proti Beogradu, kjer ga je čakal koncert z Big Bandom RTV Srbija. 

Za medene tedne pravi, da bo čas v mesecu avgustu, ko bo imel nekaj prostih dni, na velike odre pa se bo ponovno vrnil 25. avgusta, ko bo odšel na festival in koncert v Španijo, zadnji dan avgusta pa ga čaka veliki koncert z Big bandom RTV Slovenija, Neisho, New Swing Quartetom, Otom Pestnerjem, Tjašo Fajdiga in The Pearlettes v ljubljanskih Križankah. Pomemben koncert pa ga čaka še 2. septembra, ko bo pel in igral na tako imenovanem domu Celjskih grofov (Stari grad Celje). 

Več o njegovi glasbeni poti si lahko preberete TUKAJ!

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Uroš Perić
Uroš PerićFOTO: Gregor Katič
Uroš Perić
Uroš PerićFOTO: Gregor Katič
Znani Slovenec bo kmalu postal očka
Preberi še
Znani Slovenec bo kmalu postal očka

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399