Zadovoljna.si
Urška Klakočar Zupančič

Novice

Ločuje se še ena znana Slovenka

Zadovoljna.si
19. 10. 2023 08.35
7

Urška Klakočar Zupančič razkriva, da z možem že nekaj časa živita ločeno, ločitveni postopek pa naj bi bil v letošnjem letu tudi uradno zaključen.

Urška Klakočar Zupančič je za slovenske medije pred kratkim razkrila, da se z možem ločujeta. Povedala je tudi, da se je njen mož izselil iz njunega skupnega doma, še preden se je podala v politiko, zdaj pa je končno tudi javno potrdila, da že dolgo ne živita več pod isto streho.

Kljub razhodu je predsednica DZ poudarila, da z možem ohranjata prijateljski odnos. Njuna 10-letna dvojčka, Filip in David, nista preveč trpela zaradi njunega razhoda, saj njun oče, ki se nikoli ni želel pojavljati v javnosti, živi v bližini, kar otrokoma omogoča, da se še vedno vidijo kadar koli.

Ločitev naj bi zdaj postala tudi uradna, ločitveni postopek pa naj bi bil zaključen že letos, je še razkrila znana političarka, ki sicer skrbno varuje zasebnost svoje družine. 

Urška Klakočar Zupančič se ločuje.
Urška Klakočar Zupančič se ločuje.FOTO: Bobo
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ločuje se še en znani par
Preberi še
Ločuje se še en znani par
Bili sta prijateljici, zdaj pa ji je prevzela očeta njenega otroka
Preberi še
Bili sta prijateljici, zdaj pa ji je prevzela očeta njenega otroka

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375