Zadovoljna.si
Anne Heche

Novice

Dva tedna po tragični nesreči razkrili razlog smrti Anne Hache

J.V.
22. 08. 2022 05.00
1

Po zapisih okrožnega medicinskega preiskovalca Los Angelesa je igralka Anne Hache umrla zaradi vdihavanja dima in toplotnih poškodb, ki jih je utrpela po tem, ko je 5. avgusta trčila z avtomobilom v rezidenco Mar Vista.

Poročilo tudi ugotavlja, da je Anne Heche utrpela zlom prsnice zaradi tope poškodbe pri trčenju. Po podatkih Nacionalne medicinske knjižnice so zlomi prsnice najpogosteje posledica tope poškodbe prsnega koša, ki je običajno posledica udarca prsnega koša ob volan pri trčenju motornih vozil. "Zlomi prsnice so v 60 do 90 % primerov posledica trkov motornih vozil," pojasnjujejo.

Zapisi navajajo 11. avgust kot datum njene smrti, način smrti pa je bil ocenjen kot nesreča. Za začetek je javni predstavnik njene družine 12. avgusta potrdil, da je bila igralka razglašena za mrtvo, čeprav bo njeno srce še naprej utripalo na aparatu za življenje v skladu s kalifornijsko zakonodajo, da bi fundacija OneLegacy imela čas, da poišče prejemnike organov, katerim želijo darovati.

Potem ko so našli prejemnike organov, so jo dva dni pozneje "mirno odklopili z aparata za življenje", je povedal tiskovni predstavnik. Anne je za sabo pustila 20-letnega sina Homerja Laffoona, ki si ga je delila z nekdanjim možem Coleyem Laffoonom, in sina Atlasa Tupperja, ki ga je imela z Jamesom Tupperjem.

Anne Heche
Anne HecheFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399