Zadovoljna.si
Poroka

Popolna poroka

Večina nevest po poroki obžaluje eno stvar!

J.V.
12. 02. 2018 07.49
4

Pri načrtovanju poroke je vsem nevestam najbolj pomembna izbira poročne obleke, o kateri večina sanja od otroštva. Za njo so pripravljene odšteti toliko denarja kolikor je potrebno, no, na koncu pa jih večina obžaluje, da niso plačale več za eno stvar!

Poročni ples - 2
Poročni ples - 2FOTO: iStock

Poroka je eden izmed največjih finančnih zalogajev za vsak par, saj vključuje vse od poročnih oblek, prstanov, poročne torte, najema prostora, vabil, medenih tednov in še marsičesa drugega. Nevestina obleka je zagotovo ena izmed najdražjih stvari, ni pa tista, za katero si večina nevest želi, da bi plačale več denarja.

Raziskava podjetja za organizacijo porok je namreč pokazala, da si kar tretjina (35%) nevest po poroki želi, da bi več denarja namenile za snemalca poroke.

To bo najbolj priljubljena barva oblek za družice v letu 2018

Nekatere si namreč omislijo le fotografa, na koncu pa obžalujejo, da imajo le fotografije, ne pa tudi profesionalnih posnetkov poroke. Kar 25 % pa si želi, da bi si privoščile bolj izkušenega in kakovostnega snemalca.

Če se imata tudi vidva to pomlad namen sprehoditi do oltarja, torej nikar ne pozabita na snemalca. Ko bosta leta kasneje želela znova obuditi spomin na ta poseben dan, bosta zelo vesela, da nimata le fotografij, ampak tudi videoposnetke!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375