Zadovoljna.si
Lucy Marković

Novice

Hrvatica, o kateri trenutno govori ves svet

Zadovoljna.si
10. 11. 2023 12.15
0

Nova kampanja Victorie Beckham predstavlja Lucy Marković, manekenko hrvaških korenin, ki navdušuje s svojo postavo, obrazom in fotografijami.

V svetu mode vedno iščemo nove obraze, ki nas bodo navdušili in očarali. Tokrat je to Lucy Marković, čudovita manekenka hrvaških korenin, ki je pritegnila pozornost modne ikone Victorie Beckham.

S svojo naravno lepoto in uspešno manekensko kariero je postala prava zvezda, ki se vzpenja po modnih lestvicah. Kdo je ta očarljiva Hrvatica, ki je ujela pozornost Victorie in njene modne znamke?

26-letnica nastopila brez ličil in postala miss Londona
Preberi še
26-letnica nastopila brez ličil in postala miss Londona

Kdo je Lucy Marković?

Lucy Marković je bila sicer rojena v Avstraliji, a s ponosom poudarja svoje hrvaške korenine. Njena pot do uspeha se je začela že leta 2015, ko je kot komaj 16-letna manekenka osvojila drugo mesto v resničnostnem šovu Australia's Next Top Model. Od takrat naprej njena manekenska kariera nenehno raste, pri čemer je s svojo naravno lepoto osvojila srca mnogih.

Victoria Beckham je nedavno predstavila novo kampanjo, v kateri je zvezda postala prav Lucy Marković. Njene fotografije so takoj pritegnile pozornost Victoriinih 32 milijonov sledilcev na Instagramu. "Čudovita! Ta nos je tako lep" in "Očarljiva je" so le nekateri izmed komentarjev, ki odražajo očaranost oboževalcev nad lepoto in šarmom mlade manekenke.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Lucy je po zaslugi svoje elegance in izjemnega videza postala zaščitni obraz številnih drugih modnih znamk, kot sta na primer Versace in Givenchy

Odkar je leta 2022 ekskluzivno debitirala z Versacejem, je Lucy postala ena vodilnih manekenk v industriji. Hodila je po pisti za Versace, Givenchy, Dion Lee in bila predstavljena v prestižnih publikacijah od Schöna!, Vogue Singapore in To Be Magazine vse do korejskega Voguea.

Meg Ryan: 'Njen obraz je deformiran in iznakažen'
Preberi še
Meg Ryan: 'Njen obraz je deformiran in iznakažen'

Po intervjuju na spletni strani Kult Models 24-letnica trdi, da si je želela biti manekenka "vedno", saj je pri tem opazovala svojo starejšo sestro, medtem ko ji je mama šivala "čudovite obleke".

Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vir: jutarnji.hr, showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399