Zadovoljna.si
Žan Serčič - naslovna

Novice

Žan Serčič je sveže zaljubljen

N. Č.
26. 01. 2024 09.54
0

Žan Serčič, priljubljeni slovenski pevec in lomilec ženskih src, naj bi bil sveže zaljubljen. Žan je bil konec lanskega leta nominiran tudi za prestižni naziv najbolj seksi znanega Slovenca, toda titulo si je na koncu prislužil radijec Matic Herceg.

Revija Lady poroča, da se je priljubljeni glasbeni virtuoz, Žan Serčič, odločil za januarski oddih v družbi očarljive svetlolase spremljevalke, ki ni doma v svetu zabave. Verjamemo, da se bosta Žan in njegova izbranka iz Španije vrnila še bolj povezana, saj pravijo, da se človek najbolje spozna na potovanjih. 

Žan Serčič je sicer izredno priljubljen slovenski glasbenik, nad njim pa so navdušena predvsem mlada dekleta, ki že komaj čakajo na njegov naslednji koncert. 

Najbolj seksi Slovenec je skočil v Ljubljanico
Preberi še
Najbolj seksi Slovenec je skočil v Ljubljanico

Na portalu Zadovoljna.si konec vsakega leta poteka izbor za najbolj seksi znanega Slovenca, minuli mesec pa je titula Žanu za las ušla. Kljub temu, da je priljubljeni slovenski pevec vodil skoraj skozi celotni čas glasovanja, ga je tik pred ciljno črto prehitel simpatični radijec Matic Herceg, ki je svojim oboževalcem obljubil, da bo v primeru zmage sredi januarja skočil v Ljubljanico.

Svojo obljubo je tudi izpolnil, več pa si lahko preberete v članku Najbolj seksi Slovenec je skočil v Ljubljanico.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375