Zadovoljna.si
Žana in Boris sta naznanila, da pričakujeta novega otroka

Novice

Znana Slovenka bo že tretjič postala mama

Zadovoljna.si
06. 07. 2023 12.38
0

Se še spomnite slovenske pevke Žane, ki je pred leti zaslovela z uspešnico 'Druga violina'? Pred kratkim je na svojem družbenem omrežju razkrila, da bo že tretjič postala mama!

Pred kratkim smo poročali, da je priljubljena slovenska vplivnica Kaja Vidmar potrdila, da sta s partnerjem Šimetom Vrsaljkom v veselem pričakovanju, kmalu se jima bo namreč pridružil že njun drugi otrok, veselo novico pa je zdaj svojim oboževalcem zaupala še znana slovenska pevka Žana Tajm, ki smo si jo najbolj zapomnili po njeni uspešnici 'Druga violina'.

Za Žano bo to že tretji otrok. Iz prejšnjega zakona z Danijem Salobirjem ima namreč že hčerko Kiaro, tri leta nazaj pa se je Žani in Borisu rodil sin Leo, ki se ga je še posebej razveselil Boris Tajm, ki je takrat prvič postal očka.

Na družbenem omrežju je ob rojstvu sina zapisal: "Ljudje, danes ob 19.27 sem postal najsrečnejši oče, mož prečudovite žene, ki je rodila najinega malega in najino prvo avtorsko delo (na to temo). Leo, dobrodošel."

Znana Slovenka potrdila, da pričakuje drugega otroka
Preberi še
Znana Slovenka potrdila, da pričakuje drugega otroka

Tudi tokrat sta novico, da se bo njuna družina kmalu povečala še za enega člana, sporočila prek družbenega omrežja, kjer sta ob fotografiji Žane z nosečniškim trebuščkom zapisala: "Čakamo ..."

Pod fotografijo so se zvrstili številni komentarji oboževalcev, ki so zaljubljenima zakoncema, ki sta si poročne zaobljube izrekla konec leta 2019, izrekli iskrene čestitke.

Žana s svojim partnerjem sicer sodeluje tudi poslovno, to pa ju, kot sama pravi, dela močnejša. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Žana (Povše) Tajm
Žana (Povše) TajmFOTO: Tibor Golob
Znani Slovenec bo kmalu postal očka
Preberi še
Znani Slovenec bo kmalu postal očka

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387