Zadovoljna.si
Mojca iz Velenja je po mesecu dni izgubila kar 7,8 kg!

Novice

/ Oglas

Že po prvem mesecu shujšala kar 7,8 kg!

P.R.
06. 06. 2019 11.41
0

Si eden izmed tistih, ki so si zadali, da bodo do poletja izgubili odvečno težo? Si si tudi ti zadala cilj, da boš to poletje fit?

Ta cilj so si to pomlad zadale tudi Mojca, Klaudija in Ines, udeleženke izziva Enemon FIT RIT 2019. Že več kot mesec dni se prehranjujejo, kot so jim predpisali univ. dipl. inž. živilstva in prehrane Zala Gomboc ter Enemon prehranski strokovnjaki. Vsaki od njih so sestavili personaliziran jedilnik, prilagojen njihovemu življenjskemu stilu in navadam. Poleg zdrave prehrane so del vsakodnevnega prehranjevanja tudi Enemon Slim&Fitizdelki, ki so uravnotežen obrok za nadzor nad telesno težo, izboljšajo počutje in zdravje ter prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Poleg načrtovanja prehrane, imajo tudi pomoč osebnega trenerja Matica Kolenca, ki jih vodi skozi individualne treninge fitnesu FIT 13 in jim načrtuje vadbo. S pomočjo video vadb, ki sta jih posnela Matic Kolenc in Indira Ekić, ki je tudi sama izgubila kar 30 kg, dekleta telovadijo tudi doma. Spremljajte jih tudi v zaprti fb skupini

Mojca iz Velenja, ki se je izziva res zelo veselila, je po dobrem mesecu dni izgubila kar 7,8 kg!

Kot pravi, ji ta prehrana zelo ustreza in ne more verjeti, da je tudi zdrava hrana odličnega okusa. Ploščice Enemon Slim&Fit, ki si jih privošči za malico, ji preženejo željo po sladkem.

Večkrat na teden se tudi sama odpravi na bližnji hrib in redno dela vaje po v naprej posneti video vadbi z Indiro in Maticem.

Mojca iz Velenja je po mesecu dni izgubila kar 7,8 kg!
Mojca iz Velenja je po mesecu dni izgubila kar 7,8 kg!FOTO:

Tudi najmlajša udeleženka izziva, Klaudija iz Ljubljane, je v izzivu več kot uspešna. Namreč po dobrem mesecu rednih aktivnosti in uravnotežene prehrane, je izgubila izjemnih 7 kg, kar ji je dalo še dodatno motivacijo za dosego cilja. Kot pravi, ima najraje čokoladni Enemon Slim&Fit shake, ki ga popije po vsaki vadbi in ji omogoča pravilno regeneracijo in dobro počutje.

Klaudija iz Ljubljane je po mesecu dni izgubila 7 kg.
Klaudija iz Ljubljane je po mesecu dni izgubila 7 kg.FOTO:

Ines, ki pa je sicer že tako in tako zmagovalka v svojem telesu, saj je namreč že do izziva izgubila kar 40 kg, pa je, razumljivo, tokrat izgubila malo manj, vendar pa kot so na podlagi meritev povedali prehranski strokovnjaki, je tudi Ines na odlični poti, saj je izredno kakovostno izboljšala telesno sestavo. Za zajtrk si najraje privošči Enemon kašo, s katero uravnava količino zaužite energije in dan začne z dobro voljo.

Ines je že do izziva izgubila kar 40 kg in pridno hujša še naprej.
Ines je že do izziva izgubila kar 40 kg in pridno hujša še naprej.FOTO:

Če želiš uloviti letošnje poletje fit in brez odvečnih kilogramov, se pridruži dekletom in shujšaj tudi ti! Poskrbi za dobro počutje in samozavestno poležavanje na plaži, ki se neizbežno bliža.

 

Naročnik oglasa je Jata Emona, d. o. o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387