Zadovoljna.si
Domen je izjemno hvaležen ženi, da ga je prijavila

Novice

"To je neverjetno," pravi zmagovalec 9. sezone Slovenija ima talent

E.R.
18. 12. 2023 12.05
0

Končal se je najbolj gledan šov te jeseni, Slovenija ima talent, in dobili smo velikega zmagovalca 9. sezone, ki je domov odnesel 50.000 evrov!

V deveti sezoni Slovenija ima talent je na največjem odru v Sloveniji stalo kar 249 nastopajočih, med vsemi pa je Slovence in Slovenke najbolj prepričal Domen Kljun, ki je prejel največ glasov. Čeprav je dan pred nastopom ostal brez glasu, je navdušil s zimzeleno pesmijo Ota Pestnerja "Vrača se pomlad".

"To so nepopisni občutki. To je neverjetno. Jaz sem tako vesel. Preden so razglasili zmagovalca, sploh nisem čutil nog, enako kot v polfinalu. Samo to imam v mislih, da so me ljudje sprejeli. Vrhunsko," je svoje misli takoj po zmagi delil zmagovalec Domen Kljun, ki vse do nedeljskega jutra ni vedel, ali bo lahko nastopil ali ne, saj je v soboto zjutraj ostal brez glasu. "Ko sem stopil na oder in videl svojo ženo ter prijatelje, sem bil malo bolj pomirjen, ker sem vedel, da bom nekako izpeljal, pred tem pa res nisem vedel, ali mi bo uspelo ali ne," je iskreno povedal Domen.

In kaj zdaj? "Zdaj bom šele začel razmišljati o načrtih za naprej. Vsekakor želim ljudem nekaj dati v zameno, ker so verjeli vame, me tako lepo sprejeli in me izglasovali za zmagovalca," pravi Domen, ki si želi najprej malo spočiti.

Finalno oddajo je spremljalo kar 62 % vseh, ki so včeraj spremljali televizijske vsebine

V velikem finalu smo spremljali 10 vrhunskih nastopov, ki so jih pripravili Nina Sirk, Domen Kljun, Špela Šemrl, Jure Kotnik, Ahmed Kullab, Maria Sofia Tovar Brčić, Tatjana Gajanović, Acro Connection, Valentina in Ajda iz Cirkus star ter Matjaž in Tina, Arbadakarba. Žiranti so v en glas povedali, da so srečni, da tokrat oddajo le spremljajo, saj ne vedo, za koga bi glasovali. Odločila se je Slovenija, ki je v superfinale poslala virtuozinjo na harmoniki, Špelo Šemrl, ter Domna Kljuna.

Šov Slovenija ima talent vsako leto znova dokazuje, da ima naša majhna država še številne talente in Slovenci jih več kot radi spoznavamo. Veliki finale je namreč gledalo kar 62 % vseh, ki so včeraj zvečer spremljali televizijske vsebine!* 

(*AGB Nielsen Media Research, ciljna skupina 18-54 let, delež gledalcev TV vsebin v živo in z zamikom na isti dan, 17. 12. 2023)

Vsi finalisti, žiranti in voditelja
Vsi finalisti, žiranti in voditeljaFOTO: POP TV

 Gozd strahov potuje v Ameriko!

A naši talenti ne navdušujejo le nas, temveč navdušujejo tudi čez lužo! Letošnje polfinaliste Gozd strahov so namreč opazili skavti šova Amerika ima talent in jih povabili na avdicijo za naslednjo sezono. 

Gozd strahov
Gozd strahovFOTO: POP TV

Verjamemo, da so se za številne naše talente vrata v svet slave šele odprla, če pa želiš tudi ti prižgati svojo zvezdo, je zdaj pravi čas. Prijavnica za naslednjo sezono je namreč odprta.

Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!
Preberi še
Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387