Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Novice

Ženska, ki so jo 3-krat ustrelili, preživela, ker je nosila slavno perilo

M.S
22. 07. 2023 05.00
0

Zvezdnica Kim Kardashian se je nedavno odzvala na viralni posnetek, v katerem je Angelina Wiley delila svojo ganljivo zgodbo. Wileyjeva je bila trikrat ustreljena, vendar je enodelno oblačilo iz Kimine linije SKIMS igralo ključno vlogo pri njenem preživetju.

Kim Kardashian se je odzvala na viralni TikTok video, v katerem je Angelina Wiley delila zgodbo o tem, kako je znamka SKIMS rešila njeno življenje. Angelina je v začetku leta povedala, da je bila trikrat ustreljena na silvestrovo. Med streljanjem je nosila enodelno oblačilo iz Kimine linije SKIMS, ki je igralo ključno vlogo pri preživetju. Angelina je izrazila hvaležnost do izdelka, ga priporočila drugim ženskam ter izrazila željo, da bi ga lahko nosila vsak dan, saj je bil zanjo kot neprebojni jopič.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

SKIMS je blagovna znamka oblačil Kim Kardashian, ki se osredotoča na oblikovanje oblačil, ki poudarjajo udobje, podporo in samozavest žensk v svojem telesu. Ponuja širok izbor oblačil, vključno z oblikovalskimi kosi, spodnjim perilom, oblačili za sproščanje in športno oblačenje.

Takšna je Kim Kardashian brez filtra
Preberi še
Takšna je Kim Kardashian brez filtra
SKIMS je Kimina blagovna znamka oblačil
SKIMS je Kimina blagovna znamka oblačilFOTO: Profimedia

Po poročanju kansaške policije je bila Angelina ustreljena v bližini tovornjaka s hrano v Kansas Cityju v Missouriju. Obe poškodovani osebi sta utrpeli življenjsko nevarne poškodbe, kot sta razpokan mehur in počena medenica. Angelina je tudi omenila, da je ena od krogel ostala v njenem želodcu, saj bi bilo odstranjevanje preveč tvegano. Trenutno nadaljuje s terapijami.

Kim Kardashian je pol leta kasneje opazila Angelinino tragično zgodbo in nedavno je na svoji Instagram zgodbi delila Angelinin videoposnetek ter izrazila presenečenje in podporo z emotikoni molečih rok.

Kim Kardashian
Kim KardashianFOTO: Profimedia
Razkrili pravi razlog za njun razhod
Preberi še
Razkrili pravi razlog za njun razhod
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399