Zadovoljna.si
Victoria in David Beckham - 3

Novice

Odločitev se je izkazala za najboljšo v njenem življenju

J.V.
11. 10. 2016 08.19
0

Kino, večerja ali klepet ob pijači so klasična izbira za prvi zmenek, na katere se odpravi večina običajnih parov, kaj pa so na prvem zmenku počeli slavni pari, kot so Barack in Michelle Obama, David in Victoria Beckham ali princ William in Kate Middleton? Morda boste presenečeni, a tudi njihovi zmenki niso bili prav nič drugačni, in čeprav se nekateri niso končani, tako kot bi si želeli, so jim sledili tudi drugi, tretji in četrti zmenek. Njihova ljubezen traja še danes, spomini na prvi zmenek pa bodo ostali za vedno.

Čez dve leti sta se zaročila, 3. oktobra 1993 pa si obljubila večno zvestobo.
Čez dve leti sta se zaročila, 3. oktobra 1993 pa si obljubila večno zvestobo.FOTO:

Svojo prvo damo je peljal v kino

Prvi par Amerike, predsednik Barack Obama in njegova žena Michelle, sta se spoznala junija leta 1989, ko je opravljal poletno delo v eni od pravnih družb, v kateri je bila zaposlena tudi Michelle. Zanimivo je, da je bila Michelle njegova nadrejena in je sprva zavračala njegova vabila na zmenke, konec poletja pa je le privolila. Par se je na prvi zmenek odpravil v kino, kjer sta gledala politično dramo 'Do the right thing', po filmu pa si delila sladoled in poljub. Ni minilo dolgo časa, ko sta bila tudi uradno par. Čez dve leti sta se zaročila, 3.oktobra 1993 pa si obljubila večno zvestobo. 

Njuno prijateljstvo je preraslo v romanco, ko se je William odločil, da povabi Kate na prvi zmenek, ki pa se verjetno ni končal tako, kot si je želel.
Njuno prijateljstvo je preraslo v romanco, ko se je William odločil, da povabi Kate na prvi zmenek, ki pa se verjetno ni končal tako, kot si je želel. FOTO: AP

Na prvem zmenku ga je polila s pijačo

Še eden najvplivnejših parov na svetu z eno najlepših ljubezenskih zgodb sta princ William in vojvodinja Cambriška Kate Middleton. Kate in William sta se spoznala leta 2001 v času študija na univerzi St. Andrews, kjer sta začela kot zelo dobra prijatelja. Njuno prijateljstvo je preraslo v romanco, ko se je William odločil Kate povabiti na prvi zmenek, ki pa se verjetno ni končal tako, kot si je želel. Kate ga je namreč po nesreči polila s pijačo. V prihajajočih letih je njuna romanca doživela nekaj padcev, leta 2011 sta svojo ljubezen po osmih letih zveze končno okronala z zakonom v poročni ceremoniji, ki jo je prek malih zaslonov spremljalo več milijonov ljudi po vsem svetu.

Spoznala sta se na filmskem festivalu

Njun prvi zmenek je bil na filmskem festivalu, na katerem je Catherine Zeta-Jones promovirala film Zorro. Pozneje sta se dobila na pijači in spoznala, da si delita rojstni dan, čez nekaj trenutkov pa ji je Douglas dejal: »Želim biti oče tvojih otrok.« Nato mu je ona odgovorila: »Veliko sem slišala o tebi, Lepo, da je vse res. Lahko noč.« To je bil začetek ene največjih hollywoodskih ljubezenskih zgodb, ki 17 let pozneje še vedno traja. Njuna romanca se je začela leta 1999 in kljub veliki starostni razliki (25 let) sta se leta 2000 tudi poročila. Po težavah, s katerimi sta se soočila leta 2013 in so bile posledica njegova boja z rakom na grlu in njeni bitki z bipolarno motnjo, sta danes srečna kot še nikoli.

Na zmenek s kolesom

Njuna romanca se ni začela kot ljubezen na prvi pogled, saj sta bila Jessica Alba in Cash Warren najprej prijatelja. Njun prvi zmenek je bil zelo preprost, običajen dan zunaj in vožnja s kolesi. Spoznala sta se leta 2004 med snemanjem filma Fantastični 4 in se štiri leta pozneje že sprehodila do oltarja. Danes imata Jessica in Cash dve prikupni deklici, Haven in Honor, in sta eden izmed redkih hollywoodskih parov, za katere se zdi, da je njuna ljubezen iz dneva v dan le še močnejša.

Victoria in David Beckham - 3
Victoria in David Beckham - 3FOTO: AP

Naredila prvi korak in ga povabila na večerjo

Victoria in David Beckham sta se začela videvati leta 1997, potem ko sta se spoznala na dobrodelni nogometni tekmi. Zdi se, da je bila Victoria tista, ki je naredila prvi korak in izrazila željo, da se dobita. Odločitev, ki se je izkazala za njeno najboljšo, saj sta srečno poročena že od leta 1999. Na njunem prvem zmenku sta si privoščila večerjo v francoski restavraciji v hotelu v Manchestru. »Nisem vedela, kdo je. Nikoli me ni zanimal nogomet,« je dejala Victoria. Do takrat, ko sta se sprehodila do oltarja, se jima je že rodil njun prvi sin Brooklyn, ki je bil pri komaj 4 mesecih nosilec prstanov. Sledili so še trije otroci, Romeo James, Cruz David in deklica Harper Seven. 

Sponzorirana vsebina

Zmenek s Cliom - 3
Zmenek s Cliom - 3FOTO:
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387